Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Το πήρε πάνω του ο Μοράτα!(vid)

Με γκολ του Ισπανού φορ, η Ατλέτικο ξεκίνησε με νίκη τη σεζόν κόντρα στη Χετάφε (1-0).

Με γκολ του Ισπανού φορ, η Ατλέτικο ξεκίνησε με νίκη τη σεζόν κόντρα στη Χετάφε (1-0).

LA LIGA-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΧΕΤΑΦΕ: 1-0

Γήπεδο: Wanda Metropolitano

Στο 13ο λεπτό μετά από γύρισμα του Μοράτα, ο Φέλιξ δε βρήκε για λίγο την μπάλα, ενώ στο 24’ ο Τριπιέρ έβγαλε ιδανική σέντρα από δεξιά και ο Μοράτα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ ια την Ατλέτικο. Στο 33’ το φάουλ του Φαζρ πέρασε λίγο έξω και στο επόμενο λεπτό ο Μολίνα κόπηκε από τον Σάβιτς την τελευταία στιγμή.

Στο 37 αποβλήθηκε ο Μολίνα για χτύπημα στον Παρτέι μετά και από εξέταση του VAR αλλά στο 42’ αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία με την αποβολή του Λόντι με 2η κίτρινη κάρτα.

Πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ο Φέλιξ νίκησε όλη την άμυνα των Μαδριλένων και πήρε πέναλτι, αλλά στο 56ο λεπτό ο Σορία απέκρουσε την εκτέλεση του Μοράτα. Η Χετάφε έμεινε στο ματς και στη μία σπουδαία της ευκαιρία, ο Άνχελ βρήκε δοκάρι στο 86ο λεπτό.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Τριπιέρ, Σάβιτς, Χιμένες, Λόντι, Κόκε, Παρτέι (63’ Ερμόσο), Σαούλ, Λεμάρ (73’ Λεμάρ), Μοράτα, Ζοάο Φέλιξ (66’ Γιορέντε)

ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Νιόμ, Ντζενέ, Καμπρέρα (46’ Καρνέρο), Μπρούνο Γκονζάλες, Σουάρεθ (64’ Άνχελ), Αραμπάρι, Φαζρ, Κουκουρέγια, Μολίνα, Μάτα (80’ Γκαγιέγκο).

Διαβάστε επίσης

Back to top button