Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Με Αγγλική τριάδα…

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, πέρα από τα τρία παιχνίδια που διεξάγονται σήμερα για τα προκριματικά του Championς League έχουμε και εμβόλιμη στην Τσάμπιονσιπ και στις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας. Θα ασχοληθούμε με δυο παιχνίδια από την Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία με το παιχνίδι της Ρότσντέιλ με την Σάντερλάντ.

ΣΕΦΙΛΝΤ-ΛΟΥΤΟΝ 21:45

H Σέφιλντ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δυο νίκες απέναντι σε Ρίντινγκ και Μπάρνσλευ και στην συνέχεια ηττήθηκε στην έδρα της σκληροτράχηλης Μίλγουόλ. Έδειξε καλά στοιχεία επιθετικά και γενικά καλή αμυντική συμπεριφορά. Η Λούτον ξεκίνησε με 2 ήττες και μία ισοπαλία αλλά και μια πρόκριση στο EFL Cup επί της Ίπσουιτς με 3-1. Πολλά αμυντικά προβλήματα για την Λούτον αλλά και με αρκετό ταλέντο μεσοεπιθετικά. Είναι ένα παιχνίδι που υπάρχουν οι προϋποθέσεις για γκολ, θα πάμε με το over 2.5 και απόδοση1.90.

Διαβαστε εδω περισσοτερες προτασεις απο το us-sportsbet.com

ΧΑΛ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 21:45

H Χάλ σε τρία ματς πρωταθλήματος ως τώρα έχει απολογισμό 1-1-1 με συντελεστή τερμάτων 4-4. Έχει και μια νίκη στο EFL Cup απέναντι στην Τρανμίρ με 3-0. Η Χάλ έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά της παιχνίδια και 3/4 ήρθαν over 2.5 γκολ. Σήμερα αντιμετωπίζει την Μπλάκμπερν που έχει 2 ήττες και 1 νίκη στο πρωτάθλημα και μια νίκη απέναντι στην Όλνταμ με 3-2 για το EFL Cup. Η Μπλάκμπερν έχει σκοράρει στα 3/4 παιχνίδια ως τώρα ενώ η Χάλ σε όλα. Θα πάμε με το 1Χ & under 3.5 με απόδοση 1.95.

Διαβαστε εδω περισσοτερες προτασεις απο το us-sportsbet.com

ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 21:45

Ροτσντέιλ και Σάντερλαντ πραγματοποιούν μέχρι στιγμής κοινές πορείες στο πρωτάθλημα. Η Σάντερλάντ παρά την δυναμική της σαν σύλλογος δεν έχει καταφέρει να ανέβει ξανά στην Τσάμπιονσιπ και να διεκδικήσει την άνοδο στην Πρέμιερ. Πέρσι οι ισοπαλίες της στοίχησαν ουσιαστικά την άνοδο και φέτος συνεχίζει προς το παρόν με ίδια συνταγή μιας και έχει 2 σε τρεις αγώνες. Η Ρότσντέιλ και αυτή με τον ίδιο απολογισμό με 1-2-0 και συντελεστή 4-3 όπως και η Σάντερλάντ. Προς το παρόν μιλάμε για δύο ισοδύναμες ομάδες που στόχο έχουν να αρχίσουν να ανεβαίνουν πιο ψηλά στην βαθμολογία. Θα πάμε με το g/g σε αυτήν την αναμέτρηση και απόδοση 1.80.

Διαβαστε εδω περισσοτερες προτασεις απο το us-sportsbet.com

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Παίζουμε σύστημα 2-3 ή αλλιώς “Τρίξι” δημιουργώντας τέσσερις στήλες, τρεις δυάδες και μια τριάδα δηλαδή, και ποντάρουμε ισόποσα. Αν βγει έστω μια δυάδα παίρνουμε πίσω το ποντάρισμα μας. Φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα, το να παίξουμε μονό αποδεκτό είναι ο καλύτερος τρόπος πονταρίσματος.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΣΕΦΙΛΝΤ-ΛΟΥΤΟΝ

over 2.5 (1.90)

ΧΑΛ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

1Χ & under 3.5 (1.95)

ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

g/g (1.80)

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ: 6.5

Διαβάστε επίσης

Back to top button