Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αλλαγή πλάνων για Ρόντγουελ και Παναθηναϊκό!

Το plan b ετοιμάζονται να ενεργοποιήσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, όσο καθυστερεί η συμφωνία με τον Τζακ Ρόντγουελ.

Το plan b ετοιμάζονται να ενεργοποιήσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, όσο καθυστερεί η συμφωνία με τον Τζακ Ρόντγουελ.

Σε εναλλακτικά πλάνα στρέφονται ήδη οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ώστε να μη βρεθούν τελευταία στιγμή στον «αέρα», σχετικά με την περίπτωση του Τζακ Ρόντγουελ.

Η αισιοδοξία που υπάρχει για την επίτευξη της μεταγραφής μειώνεται, αφού ο χρόνος που περνάει δεν είναι σύμμαχος των «πράσινων», με δεδομένο ότι σε δέκα μέρες τελειώνει η μεταγραφική περίοδος.

Ο Νίκος Νταμπίζας θέλει να έχει έτοιμες λύσεις σε περίπτωση οριστικής αρνητικής έκβασης των διαπραγματεύσεων με τον Άγγλο μέσο, αφού η συγκεκριμένη θέση «καίει» για τον Παναθηναϊκό.

Το σύνολο του Γιώργου Δώνη χρειάζεται σίγουρα έναν παίκτη με τα στοιχεία που διαθέτει ο Άγγλος, εμ αποτέλεσμα τις επόμενες μέρες να αναμένεται να ενεργοποιηθεί το plan B.

Όσον αφορά την περίπτωση φορ, η απόκτηση του Περέα δεν αλλάζει σημαντικά τα δεδομένα, αφού οι «πράσινοι» παραμένει «ανοιχτή» η πιθανότητα προσθήκης ενός πιο έμπειρου επιθετικού, που θα μπορεί να δίνει ανάσες στον Μακέντα. Δυσκολίες, βέβαια, υπάρχουν και σε αυτή την περίπτωση, με μεγαλύτερο εμπόδιο το περιορισμένο μπάτζετ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button