Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

«Τριάδα ρίσκου στην Τσάμπιονσιπ»

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, ακόμη μια ήμερα που το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στους αγώνες του CHL. Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Αφού οι ομάδες προσπαθούν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό και πλασαριστούν όσο καλύτερα γίνεται στην βαθμολογική κατάταξή. Το σύστημα δεν αλλάζει πάλι σε “Τρίξι” οι σημερινές επιλογές μας και πάμε να τις δούμε πιο αναλυτικά.

ΠΡΕΣΤΟΝ-ΣΤΟΥΚ 21:45

Kαι οι δυο ομάδες δεν έκαναν καλή εκκίνηση στην φετινή χρονιά με την Στουκ ειδικά να κοιτάει την κορυφή από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η Πρέστον στα τρία πρώτα αυτά παιχνίδια έχει 1 νίκη και 2 ήττες αλλά και μια πρόκριση στο EFL Cup με 4-0 απέναντι στην Μπράντφορντ. Η Στόυκ με δύο ήττες και μια ισοπαλία πρέπει να αρχίσει να παίρνει βαθμούς για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Η κακή  αμυντική της συμπεριφορά με συντελεστή 5-7 για την Στόυκ σε πρωτάθλημα και κύπελλο τις έχει στοιχήσει βαθμους. Θα πάμε με το over 2.5 goal σε αυτή την αναμέτρηση με απόδοση 2.15

Διαβαστε εδω περισσοτερες προτασεις απο το us-sportsbet.com

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΡEΝΤΙΝΓΚ 21:45

Και οι δυο ομάδες έχουν δείξει μέχρι στιγμής αρκετές επιθετικέ αρετές αλλά και αμυντικές αδυναμίες στις έως τώρα εμφανίσεις τους. Η Γουέστ Μπρόμ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 2 νίκες και 1 ισοπαλία και συντελεστή τερμάτων 5-3. Η Ρέντινγκ απ την άλλη σε 3 παιχνίδια έχει 1 νίκη και 2 ήττες με συντελεστή 5-5. Η Γουέστ Μπρόμ θέλει τους βαθμούς για να ανέβει πιο ψηλά αλλά και η Ρέντιγκ θα κυνηγήσει το παιχνίδι για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Θα επιλέξουμε λόγο έδρας και στατιστικής  το 1Χ & over 2.5 με απόδοση 2.10

Διαβαστε εδω περισσοτερες προτασεις απο το us-sportsbet.com

ΤΣΑΡΛΤΟΝ-ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ 21:45

Η Τσάρλτον και η Νότιγχαμ έχουν ξεκινήσει αρκετά καλά το πρωτάθλημα φέτος. Η μεν Τσάρλτον βρίσκεται στην 2η θέση με 7 βαθμούς και η Νοτιγχαμ στην 9η με 4 βαθμούς. Η Τσάρλτον στην έδρα της φέτος έχει μια νίκη με 3-1 επί της Στόυκ και μια ισοπαλία για το EFL Cup. H Νότιγχαμ εχει παίξει μόνο ένα εκτός έδρας παιχνίδι και ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Λίντς. Η Τσάρλτον στην Η παράδοση σε αυτό το παιχνίδι λέει 10/15 2-3 goal αλλά η μέχρι τώρα συμπεριφορά των δυο ομάδων είναι αρκετά πιο επιθετική. Και οι δυο ομάδες θέλουν την νίκη και τους βαθμούς αλλά είναι αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση με αρκετή ισοπαλία. Θα επιλέξουμε το Χ & G/G με απόδοση 4.15 με αρκετό ρίσκο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Διαβαστε εδω περισσοτερες προτασεις απο το us-sportsbet.com

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΠΡΕΣΤΟΝ-ΣΤΟΥΚ

over 2.5 goal  (2.15)

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΡEΝΤΙΝΓΚ

1X & over 2.5 goal  (2.10)

ΤΣΑΡΛΤΟΝ-ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ

Χ & G/G  (4.15)

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ: 18.70

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Παίζουμε σύστημα 2-3 ή αλλιώς «Τρίξι» δημιουργώντας τέσσερις στήλες, τρεις δυάδες και μια τριάδα δηλαδή, και ποντάρουμε ισόποσα. Αν βγει έστω μια δυάδα παίρνουμε πίσω το ποντάρισμα μας. Φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα, το να παίξουμε μονό αποδεκτό είναι ο καλύτερος τρόπος πονταρίσματος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button