Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ξεκόλλησαν οι πάγκοι από το γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης!(φωτορεπορτάζ)

Μοιάζει με αστείο, αλλά δυστυχώς δεν είναι! Ξεκόλλησαν οι πάγκοι από το γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης...

Ο αέρας των τελευταίων ημερών, δεν προκάλεσε ζημιές μόνο σε δέντρα και ετοιμόρροπα κτίσματα… αλλά και στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης.

Εδώ και αρκετό καιρό, έχει επισημανθεί από τους ανθρώπους της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης, πως το γήπεδο χρειάζεται συντήρηση, την οποία δεν είναι σωστό και εφικτό να αναλάβει μόνο η τοπική ομάδα!

Δυστυχώς, οι φωνές τους δεν βρήκαν αντίκρισμα και φτάσαμε στο σημερινό σκηνικό, όπου αν επισκεφτείτε το γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης, το οποίο θυμίζουμε ανακατασκευάστηκε πρόσφατα, θα δείτε τους πάγκους να έχουν ξεκολλήσει από το έδαφος, από τον δυνατό αέρα!

Μάλιστα, ο ένας από αυτούς, ο μεσαίος συγκεκριμένα, όχι απλά έφυγε από τη θέση του, κατέστρεψε την περίφραξη του γηπέδου και από τον δυνατό αέρα βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα να αποτελέσει κίνδυνο για τους οδηγούς που περνάνε στον δρόμο πίσω από το γήπεδο!

Συν τοις άλλοις, αν δεν γίνουν οι απαραίτητες συντηρήσεις στο γήπεδο, τότε θα αποτελεί μία μόνινη απειλεί τραυματισμών, ενώ όσο αφήνονται ζημιές… το κόστος για να τις επιδιορθώσουν τόσο θα αυξάνεται!

Τέλος, να υπογραμμίσουμε πως το Σαββατοκύριακο 8-9/2 το συγκεκριμένο γήπεδο θα φιλοξενήσει πάνω από έναν αγώνα….

Δείτε τις φωτογραφίες:

Όπως βλέπετε, αυτός είναι ο πάγκος ο οποίος ξεκόλλησε και έφυγε προς τα πίσω και τοποθετήθηκε ξανά μέσα στο γήπεδο, για να μην φύγει προς τον δρόμο.

Οι άλλοι δύο πάγκοι, σηκώθηκε και τοποθετήθηκαν ξανά στη θέση τους…

Οι περίφραξη όπως μπορείτε να δείτε δυστυχώς έχει καταστραφεί εντελώς!

Διαβάστε επίσης

Back to top button