Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Προς πώληση ο Αραούχο!

Αναγκαστική πλέον η πώληση του Τσίνο. Ψάχνει αγοραστή στην Κίνα καθώς στην Ευρώπη δεν βρίσκει τα λεφτά που θέλει.

Αναγκαστική πλέον η πώληση του Τσίνο. Ψάχνει αγοραστή στην Κίνα καθώς στην Ευρώπη δεν βρίσκει τα λεφτά που θέλει.

Την ωμή πραγματικότητα αντιμετωπίζει πλέον ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ. Τα σχέδια του για μεγάλες πωλήσεις δεν έχουν υλοποιηθεί και πλέον η κατάσταση τον πιέζει αφόρητα. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας των Καναρίων πίστευε ότι θα πάρει ένα μεγάλο ποσό από την πώληση του Πέδρι όμως η υπόθεση του έχει παγώσει. Την ίδια ώρα ο σύλλογος έχει επειγόντως ανάγκη από μια πώληση για να μην έχει πρόβλημα με το FinancialFairPlay.

Όπως λοιπόν αναφέρουν πληροφορίες του ισπανικού Τύπου η Λας Πάλμας θα προχωρήσει (αναγκαστικά) σε πώληση του Σέρχιο Αραούχο.

Παρότι έχει ακόμα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο ο Τσίνο πρέπει να πουληθεί μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου για να βρει η ομάδα χρήματα. Ισπανοί δημοσιογράφοι τονίζουν πως η Λας Πάλμας πλέον δεν έχει άλλη επιλογή και υπενθυμίζουν πως πριν από λίγο καιρό ο Ραμίρεθ έλεγε ότι απέρριψε πρόταση 15εκατ. για τον Αργεντίνο.

Πλέον στην Λας Πάλμας ελπίζουν στην κινεζική αγορά για να βρουν ένα μεγάλο ποσό καθώς στην Ευρώπη και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αραούχο κάτι τέτοιο είναι απίθανο.

Το δεδομένο είναι ότι πλέον ο Αραούχο πρέπει να χτυπά το κεφάλι του για την αυτοκαταστροφική του κίνηση να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Λας Πάλμας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button