Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Συνεχίζουν οι Φύκας, Παπανικολάου, Μαντζούκας!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει για τον Έσπερο Λαμίας, όχι μόνο με μεταγραφές αλλά και με ανανεώσεις.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει για τον Έσπερο Λαμίας, όχι μόνο με μεταγραφές αλλά και με ανανεώσεις.

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τους νεαρούς καλοθοσφαιριστές Φύκα, Μαντζούκα και Παπανικολάου ανακοίνωσε ο Έσπερος Λαμίας.

Betατζής

ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ
Τμήμα Καλαθοσφαίρισης
Λαμία 22 – 08 – 2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, τμήμα καλαθοσφαίρισης λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, έχει την υποχρέωση να αναφερθεί ιδιαίτερα για την συνέχιση της συνεργασίας με τους νέους σε ηλικία, αλλά τεράστιους σε ηθικές αξίες και παραδείγματος προς μίμησης αθλητικής συμπεριφοράς αθλητές του ως εχόντων όνομα και επώνυμο:
ΦΥΚΑ ΠΑΝΤΕΛΗ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ
ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗ.
Οι ανωτέρω συνεπικουρούμενοι από όλους τους νεομεταγραφέντες αθλητές, αποτελούν για την ομάδα μας αγωνιστικό κεφάλαιο και τον συνδετικό κρίκο όλων των ηλικιών και της πενταετούς επιτυχημένης διαδρομής του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ στις Εθνικές κατηγορίες.
Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και να μεταλαμπαδεύσουν το πνεύμα της διαρκούς αγωνιστικότητας σε όλους τους συμπαίκτες τους.
Αποτελούν για μας το διαρκές “αντικειμενικό στοίχημα” ανάδειξης από τις κυψέλες των τμημάτων υποδομής μας, άνευ χάρις και ενδιάμεσων εκπροσώπων “ξερολ-ίασης επαϊόντων των καφενέδων και των νερατζιών της πλατείας”.
Το Δ.Σ.

Ετικέτες
autovision

prwto

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close