Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στην έξοδο ο Ιγκουαΐν

Ο ερχομός του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο ανοίγει κατά τον έμπειρο Ιταλό προπονητή διάπλατα την πόρτα της εξόδου στο Ιγκουαΐν, με τον Αργεντινό να γνωρίζει ήδη την νέα ποδοσφαιρική του στέγη.

Οι αλυσιδωτές «εκρήξεις» μετά την έλευση του Ρονάλντο στη Γιουβέντους είναι προ των πυλών, με την «Μεγάλη Κυρία» να ετοιμάζεται να αποχωριστεί τον βασικό επιθετικό της Γκονζάλο Ιγκουαΐν αναπληρώνοντας το ποσό που δαπάνησε προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η διαφαινόμενη συμφωνία του Μαουρίτσιο Σάρι με την Τσέλσι θα επιφέρει στους «Μπλε» μεταγραφές από την γνώριμη για εκείνον ιταλική αγορά, με τον επιθετικό της «Μεγάλης Κυρίας» να βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών του Ιταλού τεχνικού για το ρόστερ των Λονδρέζων της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μια τέτοια κίνηση βρίσκει σύμφωνο και τον 72χρονο – πλέον – Φάμπιο Καπέλο, με τον έμπειρο προπονητή να τονίζει χαρακτηριστικά στο Sky in Italy πως η μετακίνηση του Αργεντινού επιθετικού στο Λονδίνο μοιάζει δεδομένη. «Νομίζω πως ο Ιγκουαίν θα αποχωρήσει με προορισμό την Τσέλσι, εκεί όπου ο Σάρι θα τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button