Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Κόλλησε» στο Λούμινους Αρένα η Νάπολι!(vid)

Στο 0-0 κόλλησαν οι «παρτενοπέι» στην έδρα της Γκενκ...

Στο 0-0 κόλλησαν οι «παρτενοπέι» στην έδρα της Γκενκ…

CHAMPIONS LEAGUE-5ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΚΕΝΚ-ΝΑΠΟΛΙ: 0-0

Γήπεδο: Luminus Arena

Γκέλα για τη Νάπολι που κόλλησε στο 0-0 στην έδρα της Γκενκ και ουσιαστικά πέταξε στα σκουπίδια τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ για την 1η αγωνιστική.

Η Νάπολι έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία στο 15ο λεπτό καθώς το σουτ του Καγιεχόν σταμάτησε στο δοκάρι του Κούτσκε και στην επαναφορά ο Μίλικ με προβολή σημάδεψε κι εκείνος το δοκάρι των Βέλγων.

Στο 20’ μετά από κόρνερ η μπάλα στρώθηκε έξω στον Χροσόβσκι, που έκανε το σουτ αλλά είδε την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω και στο 25’ οι «παρτενοπέι» είχαν και  3ο δοκάρι σε κεφαλιά του Μίλικ.

Στο 36ο λεπτό ο Μερέτ έσωσε μετά από σουτ του Μπεργκ, ενώ στο 37’ μετά από κόρνερ ο Κουλιμπαλί πήρε την κεφαλιά με τον Χροσόβσκι να σώζει στη γραμμή και στην επαναφορά ο Μίλικ αστόχησε εξ επαφής.

Στο 41’ το σουτ του Μπονγκοντά από αριστερά έφυγε μόλις έξω και στο 43’ ο Μερέτ έσωσε δύσκολα μετά από σουτ του Μπεργκ.

Στο 58ο λεπτό ο Ρουίθ σέντραρε από αριστερά, ο Ούρονεν δεν αντέδρασε σωστά αλλά ο Καγιεχόν έχασε μεγάλη ευκαιρία από ιδανικό σημείο και στο 75’ ο Κούτσκε είπε όχι σε σουτ του Μέρτενς.

Στο 84’ μετά  από λάθος του Άλαν, ο Χάτζι έκανε το πλασέ  από το πέναλτι αλλά αστόχησε

ΓΚΕΝΚ: Κούτσκε, Ίτο, Ούρονεν, Κουέστα, Μέλε, Λουκούμι, Μπονγκοντά (89’ Πάιντσιλ), Μπεργκ, Χάτζι (90’ Χέινεν), Χροσόβσκι, Σαμάτα

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Κουλιμπαλί, Μανωλάς, Ρουί (33’ Μαλκουί), Ντι Λορέντζο, Ρουίθ, Άλαν, Καγιεχόν, Ελμάς (58’ Μέρτενς), Λοσάνο, Μίλικ (72’ Γιορέντε)

Διαβάστε επίσης

Back to top button