Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στα… μαχαίρια Κούγιας και Καρυπίδης και ματαίωση στο φιλικό

Γιατί δεν θα αναμετρηθούν τελικά Άρης και ΑΕΛ στις 9 Αυγούστου.

Kόντρα ανάμεσα σε Αλέξη Κούγια και Θόδωρο Καρυπίδη ξέσπασε την Τετάρτη (18/7), με αποτέλεσμα μάλιστα να ματαιώσουν οι «κίτρινοι» το φιλικό ματς της 9ης Αυγούστου με την ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Καταρχήν αν εξαιρέσουμε ΟΦΗ και Άρη, οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ιδιοκτήτες με αξιοπρέπεια. Είναι αυτοδημιούργητοι άνθρωποι που έχουν δημιουργήσει και χρηματοδοτήσει ομάδες. Είμαι βέβαιος ότι τις επόμενες ημέρες θα βρουν όλες οι ομάδες συμβόλαιο.

Ο Ατρόμητος δεν έχει συμβόλαιο, αλλά παίρνει αξιόλογους παίκτες όπως Κουλούρη και Μέγιερι και παίκτες αξιόλογους. Η Λαμία δεν έχει συμβόλαιο και παίρνει παίκτες, ο Απόλλων χωρίς συμβόλαιο έχει κάνει 15 μεταγραφές και ο Παναιτωλικός το ίδιο που απέκτησε έναν τόσο καλό τερματοφύλακα», ανέφερε ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» στο Metropolis 95,5 FM, δήλωση που έφερε εκνευρισμό στον ισχυρό άνδρα των Θεσσαλονικέων.

«Ο Αλέξης Κούγιας σε παιδική ηλικία!», έγραψε ο Θ. Καρυπίδης σε ανάρτησή του στο instagram, όπου απεικονίζεται κι ένα μικρό παιδί να κάνει τούμπα, ενώ για τη ματαίωση του φιλικού είπε στους στενούς του συνεργάτες ότι «όποιος δεν μας σέβεται, δεν τον σεβόμαστε ούτε εμείς».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button