Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το preview της 7ης αγωνιστικής!(1η ημέρα)

Δείτε το σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.

Δείτε το σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Ο.Φ.Η. 19:30 NS2

Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ανοίγει στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ και θέλει να συνεχίσει με νίκη, μετά 2-1 επί του Άρη, ώστε να παραμείνει στην 1η θέση της βαθμολογίας. Εκτός έμεινε ο Ματιέ Βαλμπουενά, όπως αναμενόταν μετά τον τραυματισμό του, ενώ εκτός «μάχης» είναι ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Ο ΟΦΗ πάλι μετά τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων και τα θετικά αποτελέσματα θέλει να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα αν και γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Ο Γιώργος Σίμος δεν θα έχει στην διάθεσή του μόνο τους Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, που υποβλήθηκε σε επέμβαση κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου στην οσφυϊκή χώρα, καθώς και ο Σόουζα Φερέιρα που παρότι προπονείται κανονικά κρίθηκε αγωνιστικά ανέτοιμος.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΟΣΦΠ: Σα, Αλέν, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Ελ Αραμπί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Κούτρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Σουντανί, Τοροσίδης, Τζολάκης.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Γουάλεϊ, Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Μπράουν, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Μεγιάδο, Σακόρ, Στάικος, Νέιρα, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Βαζ, Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο, Μάνος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-Α.Ε.Λ. 20:00 ΕΡΤ

Μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ο Παναιτωλικός φιλοξενεί στο Αγρίνιο τη Λάρισα για την 7η αγωνιστική της Super League 1. Οι γηπεδούχοι που έχουν μόνο ένα βαθμό επιθυμούν να παρουσιάσουν μια καλή εικόνα με στόχο την πρώτη τους νίκη.
Ενώ, η Λάρισα θέλει να φτάσει στο διπλό και να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία. Ο Ασούμπρε πήρε κανονικά μέρος στην αποστολή, ενώ εκτός έμειναν οι Ζίζιτς και Φιλίποβιτς, όπως αναμενόταν.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Παναιτωλικός: —–

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Ρίστιτς, Ασούμπρε, Μπράλιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σεσέροβιτς, Γκόλια, Στάνκοβιτς, Ουάρντα, Χαλκιαδάκη, Ζίφκοβιτς, Καρανίκα, Μιχαήλ, Μόρα και Μπέρτο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button