Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απόλλων Παραλιμνίου και Τρίκαλα έμειναν στο 1-1 για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου στάθηκε όρθιος στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και πήρε τον πρώτο του βαθμό, μετά το 1-1 με τα Τρίκαλα.

Το ματς

Αν και τα Τρίκαλα μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και είχαν αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, τελικά ο Απόλλων Παραλιμνίου κατάφερε να κάνει το 1-0. Συγκεκριμένα, στο 31′, ο Κεγαγιάς εκτέλεσε φάουλ, η άμυνα των Τρικάλων αδράνησε και ο Μερεσιώτης κέρδισε τον Ταΐρη για το 1-0. Ο Γιουκαρής στο 43′ μετά από ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και πέρασε την μπάλα στον Τσιμίκα ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός στο ματς έπεσε, αλλά βρήκε τα Τρίκαλα να συνεχίζουν από το 53’με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Τσιάρας έκανε σκληρό φάουλ με αποτέλεσμα να δεχθεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μετά από αυτή την αποβολή, τα Τρίκαλα άγγιξαν τη νίκη, όταν στο 83′ ο Συμελίδης πέρασε στον Ηλιάδη κι αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Έτσι, το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Απόλλων Παραλιμνίου (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Τσαούσης, Μερεσιώτης, Κουτζαβασίλης, Κ. Τριανταφύλλου, Δ. Τριανταφύλλου, Δέντσας (80′ Παναγιωτίδης), Λαζαρίδης, Κεχαγιάς, Μπονέρης (65′ Μπονέρης), Ζυγκερίδης.

ΑΟ Τρίκαλα (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταϊρης, Πάνος, Συριόπουλος, Γκότοβος, Γιουκαρής, Τσιάρας, Συμελίδης, Τσιμίκας (73′ Γκουγκούδης), Ράντι (63′ Ηλιάδης), Ρούνει (84′ Kέζος), Μακρίδης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button