Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Θέλει Γιάνκοβιτς ο ΠΑΟΚ!

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είναι ο Νο1 στόχος του ΠΑΟΚ από την ελληνική αγορά, παρά τις δυσκολίες της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είναι ο Νο1 στόχος του ΠΑΟΚ από την ελληνική αγορά, παρά τις δυσκολίες της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Από τη στιγμή που εξασφάλισε κάποιες συνθήκες κανονικότητας, το πρώτο πράγμα που ήθελε ο Κώστας Φλεβαράκης και οι άνθρωποι της ΚΑΕ, ήταν να ξεκαθαρίσει το τοπίο, με τους παίκτες του ρόστερ που έχουν συμβόλαιο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, έκανε συζητήσεις με τους συγκεκριμένους παίκτες, αλλά και με τον Τσόχλα και όπως ήταν γνωστό από πριν, η περίπτωση του Λίνου Χρυσικόπουλου, ήταν η πιο δύσκολη. Από χθες, ο 27χρονος αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, καθώς το συμβόλαιο του λύθηκε κοινή συναινέσει, με τον Χρυσικόπουλο, να χαρίζει όλες τις οφειλές που υπήρχαν προς το πρόσωπο του, προκειμένου να μείνει άμεσα ελεύθερος.

Η εξέλιξη αυτή, θεωρητικά «ελευθέρωσε» ένα σημαντικό ποσό του αγωνιστικού μπάτζετ της νέας σεζόν, αλλά οδήγησε και στην ανάγκη να αποκτηθεί παίκτης, με σημαντικό ρόλο, στο «3-4».

Οι επιλογές του ΠΑΟΚ από την ελληνική αγορά δεν είναι και πολλές, στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου και αυτή που δείχνει να ενδιαφέρει περισσότερο τον Φλεβαράκη και τους συνεργάτες του, είναι του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς.

Ο 29χρονος, ύψους 2.03 φόργουορντ κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, έχοντας περάσει από Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, Βαλένθια, Άρη και Ανδόρρα, μετά από μία πολύ καλή σεζόν πέρσι με το Αιγάλεω, που είχε μέσο όρο 13,6 πόντων, με 54,5% στο δίποντο, 28% στο τρίποντο και 74,4% στις βολές, ενώ μάζευε 5,4 ριμπάουντ και έδινε 2,7 ασίστ για 2,2 λάθη.

Φυσικά και η περίπτωση του, δεν είναι εύκολη, καθώς το «πορτοφόλι» του ΠΑΟΚ, είναι συγκεκριμένο, αλλά έχει γίνει επαφή με την πλευρά του και η απόσταση που υπάρχει δεν είναι και τόσο μεγάλη.

Γενικά στον ΠΑΟΚ, γίνεται προσπάθεια να υπάρξει άμεσα ενίσχυση (και από την ξένη αγορά) με φόντο την πρώτη προπόνηση που αναμένεται να γίνει την προσεχή Δευτέρα…

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button