Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Απίστευτο παιχνίδι στο «Αρτέμιο Φράνκι» ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Νάπολι!(vid)

Απίστευτο παιχνίδι στο «Αρτέμιο Φράνκι» με τη Νάπολι να νικά τη Φιορεντίνα με 4-3.

Απίστευτο παιχνίδι στο «Αρτέμιο Φράνκι» με τη Νάπολι να νικά τη Φιορεντίνα με 4-3.

SERIE A’-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΝΑΠΟΛΙ: 3-4

Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Ξεκίνημα με το δεξί για τη Νάπολι που κέρδισε με 4-3 στην έδρα της Φιορεντίνα μετά από ένα τρελό αγώνα.

Η Φιορεντίνα κέρδισε πέναλτι μόλις στο 8ο λεπτό για χέρι του Ζιελίνσκι και ο Πουλγκάρ έκανε το 1-0 από την άσπρη βούλα ενώ στο 17’ ο Πουλγκάρ έκανε τραγικό λάθος αλλά ο Ντραγκόβσκι πρόλαβε τον Ρουίθ. Στο 20ο λεπτό η κεφαλιά του Μιλένκοβιτς πέρασε λίγο έξω, όπως και το σουτ του Κιέζα στο 33’. Και στο 38’ ο Μέρτενς με φοβερό φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1. Μάλιστα στο 42’ η Νάπολι κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι και ο Ινσίνιε από την άσπρη βούλα, έκανε το 1-2.

Οι «βιόλα» έφεραν στα ίσα το σκορ στο 52’ με κεφαλιά του Μιλένκοβιτς μετά από κόρνερ αλλά στο 56’ ο Καγιεχόν με διαγώνιο σουτ από δεξιά, έκανε το 2-3. Το ματς είχε απίστευτο ρυθμό και  στο 65ο λεπτό ο Μπόατενγκ με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 3-3 αλλά στο 67’ ο Μέρτενς άλλαξε παιχνίδι από αριστερά, ο Καγιεχόν έκανε από δεξιά το γύρισμα και ο Ινσίνιε με κεφαλιά εξ επαφής έγραψε το 3-4.

Στο 70’ ο Ντραγκόβσκι είπε όχι σε σουτ του Μέρτενς, ο οποίος στο 80ο λεπτό αστόχησε από καλό σημείο και στο 88′ μετά από κόρνερ, ο Πετσέλα πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόβσκι, Πετσέλα, Βενούτι, Μιλένκοβιτς, Λιρόλα, Μπαντέλι (73’ Μπενάσι), Πουλγκάρ, Καστροβίλι, Βλάχοβιτς (61’ Μπόατενγκ), Σοτίλ (78′ Ριμπερί), Κιέζα

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Μανωλάς, Ρουί (71’ Γκουλάμ), Κουλιμπαλί, Ντι Λορέντζο, Άλαν (72’ Ελμάς), Ζιελίνσκι, Μέρτενς (84′ Χισάι), Ρουίθ, Καγιεχόν, Ινσίνιε

Διαβάστε επίσης

Back to top button