Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πρεμιέρα.. με ήττα και γκρίνια για τη Μίλαν!(vid)

Οι «ροσονέρι» έχασαν με 1-0 στην έδρα της Ουντινέζε χωρίς να κάνουν φάση.

Οι «ροσονέρι» έχασαν με 1-0 στην έδρα της Ουντινέζε χωρίς να κάνουν φάση.

SERIE A’-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΜΙΛΑΝ: 1-0

Γήπεδο: Dacia Arena

Μία από τα ίδια και φέτος για τη Μίλαν, που ξεκίνησε με το αριστερό τη σεζόν, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στην έδρα της Ουντινέζε. Θλιβερή εικόνα για τους «ροσονέρι» που ουσιαστικά δεν απείλησαν την εστία της Ουντινέζε σε όλο το ματς.

Κάκιστο παιχνίδι στο πρώτο μισάωρο, με την πρώτη αξιόλογη φάση να έρχεται στο 48ο λεπτό, όταν ο Σούσο σέντραρε και  ο Ρομανιόλι από κοντά έκανε το πλασέ αλλά ο Μούσο έσωσε.

Στο 49’ ο Ντοναρούμα έσωσε μετά  από σουτ του λαζάνια και στο 52’ το σουτ του Μπορίνι, σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ. Στο 63’ο Γιάγιαλο έκανε από δεξιά το σουτ αλλά ο Ντοναρούμα του είπε όχι και στο 72’ μετά από κόρνερ του Ντε Πολ από δεξιά, ο Μπεκιάο με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 75’ οι «ζέβρες» άγγιξαν το δεύτερο γκολ αλλά ο Ντοναρούμα πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση μετά από γύρισμα το Λαζάνια.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μούσο, Λάρσεν, Σαμίρ, Εκόνγκ, Πετσέλα (81’ Σέμα), Μπεκιάο, Γιάγιαλο, Μαντραγκόρα, Πουσέτο (71’ Ντε Πολ), Φοφανά (71’ Νεστρορόβσκι), Λαζάνια

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Ροντρίγκες, Μουζάκιο, Καλάμπρια, Τσαλχάνογλου, Καστιγιέχο (75’ Λεάο), Πακέτα (76’ Μπενασέρ), Μπορίνι (60’ Κεσί), Σούσο, Πιόντεκ

Διαβάστε επίσης

Back to top button