Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σε πρώτο πλάνο ο Γιαννίκης αλλά δεν είναι «κλεισμένος»

Παραμένει σε πρώτο πλάνο ο Αργύρης Γιαννίκης στον Ατρόμητο, ωστόσο η περίπτωσή του μόνο απλή και… έτοιμη δεν είναι.

Παραμένει σε πρώτο πλάνο ο Αργύρης Γιαννίκης στον Ατρόμητο, ωστόσο η περίπτωσή του μόνο απλή και… έτοιμη δεν είναι.

Σε ρυθμούς 2021/22 κινείται ο Ατρόμητος μετά και την τυπική ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, σε μια προσπάθεια να ξεχαστεί πολύ γρήγορα η σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Σε πρώτο πλάνο είναι η συμφωνία με τον προπονητή που θα αναλάβει τη βαριά ευθύνη του «χτισίματος» της επόμενης μέρας, με τον Αργύρη Γιαννίκη να είναι το πρώτο όνομα στη λίστα, ειδικά από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε η αποχώρησή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι δύο πλευρές είναι σε επαφές, υπάρχει πολύ καλή διάθεση για συνεργασία, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό για να υπάρξει τελική συμφωνία. Για την ακρίβεια, ο Έλληνας τεχνικός «τρενάρει» την απάντησή του, καθώς αυτή τη στιγμή θέλει να εξετάσει όλες τις προοπτικές που μπορούν να παρουσιαστούν μπροστά του και ειδικά από το εξωτερικό.

Διακαής πόθος του είναι να επιστρέψει στη Γερμανία, εκεί πλέον που έχει ένα αρκετά καλό όνομα, ενώ υπάρχει και μία πολύ σημαντική παράμετρος, που τον τραβά προς τη χώρα και είναι η οικογένειά του που ζει μόνιμα εκεί.

Όσο κι αν υπάρχει εκτίμηση στην αξία του, αλλά και απόλυτη κατανόηση στην κατάσταση, ο Ατρόμητος είναι αμφίβολο αν θα μπορεί να περιμένει για πολύ ακόμα την απάντηση του Έλληνα τεχνικού. Οι Περιστεριώτες θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την υπόθεση του προπονητή, καθώς στο ρόστερ απαιτείται διψήφιος αριθμός παικτών και κανείς δεν πρόκειται να ανακοινωθεί, αν δεν κλείσει οριστικά του προπονητή.

Σε κάθε περίπτωση, ο Αργύρης Γιαννίκης δεν είναι «κλεισμένος» και την ίδια ώρα ο Ατρόμητος εξετάζει και τις εναλλακτικές του επιλογές, ώστε να είναι προετοιμασμένος για όλα τα σενάρια. Ειδικά, αυτή την περίοδο δεν υπάρχουν… αργίες και Σαββατοκύριακα.

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button