ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τη μία ο Ρόμανιτς… και από την άλλη ο Βελλίδης!

Στα πρόσωπα της 1ης αγωνιστικής οι Λάζαρ Ρόμανιτς και Μάρκο Βελλίδης του ΠΑΣ Λαμία.

Στα πρόσωπα της 1ης αγωνιστικής οι Λάζαρ Ρόμανιτς και Μάρκο Βελλίδης του ΠΑΣ Λαμία.

Ο Λάζαρ Ρόμανιτς έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής της Λαμίας, που σκοράρει στη Super League, σε ηλικία 21 ετών, 5 μηνών και δύο ημερών. Ξεπέρασε τον Βάντερσον, που ήταν δύο χρόνια και δύο μήνες μεγαλύτερος. Ο Ρόμανιτς είναι ο 17ος σκόρερ στην ιστορία της  Λαμίας στην κατηγορία. Μεταξύ των 17 υπάρχουν τέσσερις Έλληνες. Ο Ρόμανιτς παράλληλα πέτυχε και το πρώτο χρονικά γκολ της σεζόν.

300 αγώνες πρωταθλήματος ο Βελλίδης

Ο Μάρκος Βελλίδης έπαιξε εναντίον του Παναθηναϊκού το 300οπαιχνίδι της καριέρας του σε όλα τα πρωταθλήματα. Από τους «πράσινους» έφυγε το 2006 δανεικός για το Κορωπί και δεν γύρισε ποτέ. Έχει 189 αγώνες στη Super League, 62 στην Β’ Εθνική και 49 στην Γ’ Εθνική. Μάλιστα τις περισσότερες φορές στην καριέρα του, 14 στο πρωτάθλημα και 16 συνολικά, έχει αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Κατοστάρης ο Μπακάκης

Η επιστροφή του Μιχάλη Μπακάκη στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, αφού δεν έπαιξε καθόλου στην Ευρώπη, συνδυάστηκε με την 100η του συμμετοχή στη Super League. Ο 28χρονος αμυντικός έπαιξε το 2013-14 με τον Παναιτωλικό 30 παιχνίδια και πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ, για να ανέβει μαζί της κατηγορία και να φτάνει με αυτή 70 παιχνίδια στη Super League.

Τα 100 παιχνίδια του είναι με 22 διαφορετικούς αντιπάλους, τα περισσότερα με τον Παναθηναϊκό, 9, ενώ με ΠΑΟΚ και Πανιώνιο έχει παίξει από 8.

Διαβάστε επίσης

Back to top button