Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

«Τριάδα με απόδοση 7.50»

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Πολύ καλημέρα σας, σήμερα Δευτέρα και το πρόγραμμα δεν έχει και πολλές επιλογές η αλήθεια είναι. Υπάρχουν τρία παιχνίδια που το καθένα για διαφορετικό λόγο αξίζει την προσοχή και το ποντάρισμα μας. Το σύστημα παραμένει σε «Τρίξι» και στις σημερινές επιλογές μας και πάμε να τις δούμε πιο αναλυτικά παρακάτω.

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ 20:00

H Μπόντο Γκλίμτ ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Μόλντε με 39 βαθμούς. Η Βαλερένγκα βρίσκεται στην 6η θέση με 26 βαθμούς και κυνηγάει την 3η θέση και την Όντ αλλά δύσκολα να την προλάβει μιας και η διαφορά τους είναι 8 βαθμοί. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν αλλά και δέχονται εύκολα τέρματα. Η ανάγκη και των δυο για να παραμείνουν ψηλά στην βαθμολογία αλλά και η στατιστική μας οδηγούν στο 1Χ & over 2.5 με απόδοση 2.05

Διάβασε εδώ περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ – ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ 21:00

H Ντιναμό βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας μαζέψει μόλις 3 βαθμούς σε 6 αγώνες. Η Χέρμαντσταντ είναι σε καλύτερη μοίρα με 6 βαθμούς σε 6 αγώνες. Και οι δυο ομάδες έχουν σαφές αμυντικό πρόβλημα. Η Ντιναμό έχει δεχτεί 15 γκολ σε 6 ματς και η Χέρμαντσταντ 14. Η ανάγκη για βαθμούς (ειδικά για την Ντιναμό) είναι δεδομένη για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι θα πρέπει να ρισκάρουν για να πετύχουν κάποια γκολ και να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς αλλά η Χέρμανσταντ επιθετικά έχει την ποιότητα να πετύχει γκολ. Θα πάμε με το g/g με απόδοση 1.85 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Διάβασε εδώ περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

ΠΟΡΝΤΕΝΟΝΕ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ 22:00

Πρεμιέρα για τις δύο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, τις δύο ομάδες πέρσι τις χώριζαν δυο κατηγορίες και φέτος συναντιούνται στην Serie B. Σαν πρεμιέρα που είναι δεν υπάρχει μια σαφής εικόνα για το που βρίσκονται οι δύο ομάδες. Το δεδομένο είναι ότι υπάρχει διαφορά ποιότητας όσον αφορά το ροστερ, μιας και η διαφορά στα μπάτζετ μεταξύ των δυο ομάδων είναι σχεδόν τριπλάσια. Οι γηπεδούχοι λογικά θα κατέβουν με αμυντικούς προσνατολισμούς σε αυτό το πρώτο παιχνίδι. Η Φροζινόνε θα προσπαθήσει να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα με στόχο την άμεση επιστροφή στην Serie A. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση και θα επιλέξουμε το 2-3 goal με απόδοση 2.00

Διάβασε εδώ περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

1Χ & over 2.5  (2.05)

ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ – ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ

g/g  (1.85)

ΠΟΡΝΤΕΝΟΝΕ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

2-3 goal  (2.00)

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ : 7.5

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Παίζουμε σύστημα 2-3 ή αλλιώς «Τρίξι» δημιουργώντας τέσσερις στήλες, τρεις δυάδες και μια τριάδα δηλαδή, και ποντάρουμε ισόποσα. Αν βγει έστω μια δυάδα παίρνουμε πίσω το ποντάρισμα μας. Φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα, το να παίξουμε μονό αποδεκτό είναι ο καλύτερος τρόπος πονταρίσματος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button