Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Χοακίν Πικέρες

Δεν εγκαταλείπουν στην ομάδα του Πειραιά το μεταγραφικό… μέτωπο με επίκεντρο τον Ουρουγουανό αριστερό μπακ της Πενιαρόλ. 

Δεν εγκαταλείπουν στην ομάδα του Πειραιά το μεταγραφικό… μέτωπο με επίκεντρο τον Ουρουγουανό αριστερό μπακ της Πενιαρόλ.

Στην κορυφή της μεταγραφικής ατζέντας του Ολυμπιακού ήταν και παραμένει ο Χοακίν Πικέρες.

Μπορεί η πειραϊκή ομάδα να μην τα βρήκε στα πρώτα παζάρια που έκανε με την Πενιαρόλ για την απόκτηση του Ουρουγουανού αριστερού μπακ, ωστόσο δεν εγκαταλείπει την μεταγραφική…μάχη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του SDNA οι «ερυθρόλευκοι» επανήλθαν με νέα (βελτιωμένη) πρόταση για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, χωρίς πάντως ούτε αυτή να…συγκινήσει σε πρώτο χρόνο τον πρόεδρο της Πενιαρόλ, Ιγκνάσιο Ρούγκλιο.

Ο ισχυρός άνδρας του κλαμπ γνωριζει πως το φετινό καλοκαίρι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να΄χει δυνατό κέρδος από την πώληση του Πικέρες το συμβόλαιο του οποίου λήγει τον Δεκέμβριο του ΄22 και μέχρι πρότινος τον κοστολογούσε 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ωστόσο δεν δείχνει καμία ιδιαίτερη βιασύνη να του φορέσει την…κορδέλα και μάλιστα σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχαν στην Πλατεία Αλεξάνδρας στην Πενιαρόλ αναμένουν πρόταση από τον Πικέρες κι από κλαμπ μέχρι το τέλος του μήνα.

Κάτι που σημαίνει πως η συγκεκριμένη υπόθεση έχει μάλλον αρκετά ακόμα επεισόδια από την στιγμή που στον Ολυμπιακό αποφασίσουν να επιμείνουν για το μεταγραφικό deal με επίκεντρο τον Ουρουγουανό αμυντικό και να μην αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button