ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

LamiaSports Analysis: Ατρόμητος… ο επόμενος αντίπαλος του ΠΑΣ Λαμία!(pics+vid)

Το LamiaSports αναλύει και σας παρουσιάζει τον επόμενο αντίπαλο του ΠΑΣ Λαμία στη 2η αγωνιστική της SuperLeague 1, τον Ατρόμητο.

Το LamiaSports αναλύει και σας παρουσιάζει τον επόμενο αντίπαλο του ΠΑΣ Λαμία στη 2η αγωνιστική της SuperLeague 1, τον Ατρόμητο.

Μετά το εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό και το 1-1,  η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ετοιμάζεται για την 2η αγωνιστική όπου εκεί θα υποδεχθεί (και πάλι στο ΔΑΚΛ) τον Ατρόμητο, την ομάδα όπου πέρυσι κατάφερε και πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο και τα τελευταία χρόνια είναι μία από τις καλύτερες μικρομεσαίες ομάδες της λίγκας.

Το LamiaSports θα σας παρουσιάσει (όπως κάνει άλλωστε σε κάθε αγώνα του ΠΑΣ) τον analysis report του από τον αντίπαλο της Λαμίας, βάζοντάς σας σιγά σιγά στο κλίμα της αναμέτρησης:

Η ομάδα:

Ξεκινάμε με το ρόστερ της ομάδας το οποίο απαρτίζεται από 29 ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι 9 είναι ξένοι ενώ μόλις 1 είναι εν ενεργεία διεθνής.

Πιο αναλυτικά το ρόστερ του Ατρομήτου είναι το εξής:

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας από το Περιστέρι υπάρχουν 16 Έλληνες, 2 Ούγγροι, 2 Βραζιλιάνοι, 1 Πορτογάλος, 1 Αργεντινός. 1 Ισραηλινός, 1 Πολωνός και 1 Κονγκολέζος.

Ο μεγαλύτερος σε ηλικία αυτή την στιγμή στην ομάδα του Ατρομήτου είναι ο Αργεντινός Χαβιέρ Ούμπιντες ο οποίος είναι 37 ετών ενώ ο μικρότερος είναι Χρήστος Μαντάς ο οποίος είναι 17 ετών.

Μέσος όρος ηλικίας είναι τα 25,1 χρόνια.

 

Ο Προπονητής:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Ο Γιάννης Αναστασίου γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1973.

Ως ποδοσφαιριστής είχε πλούσια καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και εξωτερικό με κορυφαία ομάδα που αγωνίστηκε τον Άγιαξ. Κατά σειρά φόρεσε τις φανέλες των Πρέβεζα, Εθνικός, ΟΦΗ, Άντερλεχτ, Ρόντα, Άγιαξ, Σπάρτα Ρότερνταμ και Αλμέρε Σίτι ενώ έχει και 5 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος.

Από το 2008 έως το 2013 εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στον Παναθηναϊκό, στην ομάδα νέων Άγιαξ και στη Ρέντινγκ. Η καριέρα του ως κύριου προπονητή ξεκίνησε από τον Παναθηναϊκό το 2013 και ολοκληρώθηκε το 2015. Το 2016-17 ο κ. Αναστασίου ανέλαβε τα ηνία της Ολλανδικής Ρόντα και την επόμενη χρονιά της Βέλγικης Κόρτραϊκ. Τελευταίος του σταθμός πριν το Περιστέρι ήταν η Κυπριακή Ομόνοια.

Από τον Μάιο του 2019 είναι ο προπονητής του Ατρομήτου.

Τεχνικό επιτελείο

ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ:  ΣΤΙΒ ΡΟΥΤΕΡ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΡΟΥΣΣΗΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ: ΣΛΟΜΠΟΝΤΑΝ ΣΟΥΙΤΣΑ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΗΔΟΥΛΑΣ

 

Η ποδοσφαιρική αξία της ομάδας!

Το ρόστερ του Ατρομήτου αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με το «transfermarkt.com» κοστίζει 12,45 εκατ. € και είναι το 6ο ακριβότερο ρόστερ στη SuperLeague 1.

Τώρα, όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές ο Σπύρος Ρισβάνης είναι πρώτος σε αξία έχοντας market value στα 1,25εκατ. €, ενώ τον ακολοθούν οι Ζοάο Ταλότσα και Μάντσον με 900χιλ. €.

Τέταρτος είναι ο Κλάρκ Ενσικουλού με τιμή στα 800χιλ. €, ενώ αυτός που «κλείνει» την πεντάδα είναι ο Μπάλαζ Μέγιερι με 700χιλ. €.

 

Το αστέρι της ομάδας

Έχει πάρει στις πλάτες του, όλη την άμυνα της ομάδας του Περιστερίου, δεν έχει χάσει σχεδόν κανένα παιχνίδι από την ημέρα που υπέγραψε στον Ατρόμητο, έχει την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αξία απ΄όλους στον σύλλογο και ο Σπύρος Ρισβάνης είναι σίγουρα το «αστέρι» της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Ρισβάνης έχει παίξει σε 72 παιχνίδια με τον Ατρόμητο, έχοντας μάλιστα 2 γκολ και 1 ασίστ. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 144 παιχνίδια της SuperLeague έχοντας σύνολο 5 γκολ.

 

Το σύστημα και το αποτελέσμα της πρεμιέρας!

Στην 1η αγωνιστική της SuperLeague 1 ο Ατρόμητος αντιμετώπισε την ΑΕΛ εντός έδρας… και δεν πήρε αυτό που περίμενε.

Η Λάρισα κατάφερε με ένα γκολ του Μιλοσάβλιεβιτς να «κλέψει» τον έναν βαθμό μέσα στο Περιστέρι και να αφήσει τον Ατρόμητο στα «κρύα του λουτρού».

Ο Γιάννης Αναστασίου, παρέταξε την ομάδα του με το κλασσικό για αυτόν 4-3-3 με επιθετικούς προσανατολισμούς, έχοντας τον Μέγιερι κάτω από το τέρμα, τον Νάτσο δεξιά και τον Κατράνη αριστερά.

Στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκε ο Γούτας με τον Ρισβάνη. Ως αμυντικό χαφ αγωνίστηκε ο Βραζιλιάνος Μάντσον, ενώ πιο μπροστά του έπαιξαν οι Ούμπιντες και Χαρίσης.

Δεξιά στα χαφ ήταν ο Μανούσος, ενώ αριστερά ο Φάρλεϊ Ρόσα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Απόστολος Βέλλιος.

 

Τα στιγμιότυπα των μέχρι τώρα αγώνων του Ατρομήτου

Διαβάστε επίσης

Back to top button