Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πάει για Γιουνές ο ΠΑΣ!

Μία ηχηρή μεταγραφή στο παρά πέντε προσπαθεί να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος για τον Χαμζά Γιουνές του Άρη.

Μία ηχηρή μεταγραφή στο παρά πέντε προσπαθεί να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος για τον Χαμζά Γιουνές του Άρη.

Οι Ηπειρώτες εδώ και αρκετό καιρό έψαχναν για έναν φορ που θα κάνει τη διαφορά. Διάφορες περιπτώσεις έπεσαν στο τραπέζι και δεν προχώρησαν για κάποιους λόγους.

Ωστόσο, λίγο πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, φαίνεται πως το πήραν απόφαση στον ΠΑΣ Γιάννινα για μία κίνηση επιπέδου Super League 1. Όπως έχουμε αποκαλύψει από τις 13 Ιουνίου, το μέλλον του Γιουνές στον Άρη ήταν στον αέρα.

Ειδικά από τη στιγμή που ήρθε ο αποκλεισμός από τη Μόλντε, άρχισε να ασκείται πίεση στον Τυνήσιο για να λύσει το συμβόλαιό του. Εκείνος θα αποχωρήσει μόνο αν βρει ομάδα, και κάπου εκεί μπαίνουν στο κόλπο οι «κυανόλευκοι», όπως αποκαλύπτει το Sportime στο φύλλο της Τετάρτης (28/8).

Να σημειωθεί πως έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και από την Πετρολούλ, όπως αναφέρουν οι Ρουμάνοι. Ο παίκτης θα ήθελε να γυρίσει στη Ρουμανία με την οικογένειά του, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα το παλεύει όσο μπορεί. Πρόκειται, πάντως, για μία αρκετά δύσκολη περίπτωση, αφού δεν ενθουσιάζεται να παίξει στη Super League 2.  Τέλος, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως για να πειστεί παίκτης τέτοιας ποιότητας, ο Γιώργος Χριστοβασίλης έχει αποφασίσει να κάνει οικονομική υπέρβαση.

πηγή: sportime

Διαβάστε επίσης

Back to top button