Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ευχαρίστησε τον Πελασγιακό και τον κόσμο του ο Γκαμαλέτσος!

Ο Νίκος Γκαμαλέτσος αποτελεί παρελθόν από τον Πελασγιακό, έπειτα από τρία χρόνια και ευχαρίστησε την ομάδα καθώς και τον κόσμο της.

Ο Νίκος Γκαμαλέτσος αποτελεί παρελθόν από τον Πελασγιακό, έπειτα από τρία χρόνια και ευχαρίστησε την ομάδα καθώς και τον κόσμο της.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Γκαμαλέτσου:

Ευχαριστώ για τα άκρως κολακευτικά λόγια, τα οποία με τιμούν ιδιαίτερα!Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω από εδώ και τους φιλάθλους της ομάδας για τη αδιάληπτη και πολυπληθή στήριξή τους,καθώς παίκτες και διοίκηση είχα την ευκαιρία να σας αποχαιρετήσω και ευχαριστήσω προσωπικά.

Η αλήθεια είναι πως ευτυχώς έχουν υπάρξει άνθρωποι, είτε “ματώνοντας” τη φανέλα, είτε βάζοντας το χέρι στη τσέπη,είτε πλένοντας τα ρούχα κλπ κλπ, έχουν προσφέρει πολλα περισότερα από εμένα , και καλό θα ήταν να μην τους ξεχνάμε και να τους τιμούμε με την πρώτη ευκαιρία, και γιατί όχι κάνοντας την αρχή από φέτος….

Πάντως η προσπάθειά μου δεν θα χει καμία αξία, αν δεν συνεχίσει ο κόσμος να στηρίζει την ομάδα με αυτό το μοναδικό τρόπο,δημιουργούντας κατα τη γνώμη μου τη πιο ¨καυτή” έδρα στο τοπικο ποδόσφαιρο, και είμαι τυχερός που το έζησα. Σας προτρέπω να συνεχίσετε να είστε στο πλευρό της ομάδας, άλλωστε οι εκάστοτε παίκτες παίζουν και για εσάς, και η παρουσία σας είναι ένα κομμάτι της επιβράβευσης που τους αξίζει.

Ευχαριστώ και πάλι, όλους για όλα…

Διαβάστε επίσης

Back to top button