ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γράφουν για Σαραράζ… και ΠΑΣ Λαμία!

Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που θυμίζει αρκετά την περίπτωση του Τζιμπρίλ Ντιανεσί, «φέρνουν στην πόρτα» του ΠΑΣ Λαμία τα δημοσιεύματα.

Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που θυμίζει αρκετά την περίπτωση του Τζιμπρίλ Ντιανεσί, «φέρνουν στην πόρτα» του ΠΑΣ Λαμία τα δημοσιεύματα.

Στα μέσα του καλοκαιριού δημοσιεύματα από Λαμία και Αθήνα σημείωναν πως η ΑΕΚ είναι έτοιμη να αγοράσει τον Τζιμπρίλ Ντιανεσί από τη Φορτούνα Σίταρντ και πως θα δώσει δανεικό στον ΠΑΣ Λαμία.

Η περίπτωσή του δεν προχώρησε ποτέ, καθώς ο ποδοσφαιριστής «κόπηκε» στις ιατρικές εξετάσεις της Ένωσης.

Τώρα, τοπικά και αθηναϊκά δημοσιεύματα, αναφέρουν πως η ομάδα της Αθήνας είναι έτοιμη να αγοράσει τον 22χρονο εξτρέμ Μοχάμεντ Αμπού Ζράικ ή αλλιώς Σαραράζ από την Ιορδανία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας φέρεται να εμπλέκεται και σε αυτή την μεταγραφή καθώς τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ναι μεν θα αποκτηθεί από την ΑΕΚ, αλλά θα δοθεί δανεικός στον ΠΑΣ Λαμία.

Το θέμα είναι όμως, πως ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή από την Ιορδανία άργησε τις διαδικασίες με τη βίζα του πελάτη του και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, το θέμα απόκτησης του Σαραράζ πάει για τον Ιανουάριο.

Τέλος, η Λαμία εμφανίζεται από τα δημοσιεύματα έτοιμη να πει το «ναι» σε περίπτωση δανεισμού ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε μία θέση που έχει αυτή την στιγμή, ας πούμε μία κάποια πληρότητα, ενώ η μεγάλη της ανάγκη όπως έχει αναφέρει και ο προπονητής της, είναι ένα κλασσικό «δεκάρι».

Διαβάστε επίσης

Back to top button