Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Τέλος ο Γκαμαλέτσος από τον Πελασγιακό!

Το «διαζύγιό» του με τον μέχρι πρότινος προπονητή του Νίκο Γκαμαλέτσο, ανακοίνωση ο Πελασγιακός.

Το «διαζύγιό» του με τον μέχρι πρότινος προπονητή του Νίκο Γκαμαλέτσο, ανακοίνωση ο Πελασγιακός.

Παρελθόν αποτελεί απο την τεχνική ηγεσία του Πελασγιακού ο Νίκος Γκαμαλέτσος όπως ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά η διοίκηση του συλλόγου.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον πρώην προπονητή του, κ. Νίκο Γκαμαλέτσο, για την προσφορά του στον Σύλλογο.

Ο κ. Γκαμαλέτσος, τα τελευταία τρία χρόνια, πρόσφερε αφειδώς οτι καλύτερο είχε για την πρόοδο του Συλλόγου. Με το ακέραιο του χαρακτήρα του και την ανιδιοτελή προσφορά του έβαλε τη προσωπική του σφραγίδα στο χαρακτήρα και τη νοοτροπία της ομάδας.

Με το ήθος του, τον ζήλο του και την αφοσίωσή του έφερε εις πέρας το δύσκολο έργο της ανάκαμψης της ομάδας και της επανόδου της στις υψηλές θέσεις του τοπικού ποδοσφαίρου. Αν και δυστυχώς το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και η προπονητική σχέση του κ. Γκαμαλέτσου με τον Α.Ο. ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟ έφτασε στο τέλος της, παραμένει όμως ζωντανή η ουσιαστική του σχέση με την ομάδα, γιατί σε αυτην ανδρώθηκε ως αθλητής και ως προπονητής και αγαπήθηκε από όλους.

Η οικογένεια του Α.Ο. ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ τον ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του Συλλόγου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Η διοίκηση του Α.Ο. ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ του εύχεται καλή συνέχεια.

Με εκτίμηση. Το Δ Σ. του Α.Ο. ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ. Nikos Gkamaletsos

Διαβάστε επίσης

Back to top button