ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κάκος: «Έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Λισγάρας! / Σωστή η αποβολή του Βλαχομήτρου»

Ο πρώην διεθνής διαιτητής και πλέον τηλεδιαιτητής στο κανάλι Open, Τάσος Κάκος, στο πλαίσιο της εκπομπής «Δίκη» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις του αγώνα ΠΑΣ Λαμία - Ξάνθη.

Αυτό που τόνισε ο Κάκος,  από το χθεσινό παιχνίδι είναι πως ο κεντρικός αμυντικός της Ξάνθης, Χρήστος Λισγάρας θα έπρεπε να είχε αποβληθεί από τον αγωνιστικό χώρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Εννοείται, πως δικαίωσε τον διαιτητή Μανούχο για τις δύο κίτρινες και μετέπειτα κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Λαμίας, Ανέστη Βλαχομήτρο.

Πιο αναλυτικά ο Κάκος δήλωσε τα εξής: 

«Ο Λισγάρας θα έπρεπε να δει δύο κίτρινες κάρτες. Η πρώτη κίτρινη είναι πολύ σωστή που δέχεται καθώς βρίσκει με το χέρι τον αντίπαλο στο κεφάλι. Είναι επικίνδυνο μαρκάρισμα και σωστά του δόθηκε κίτρινη κάρτα. Λίγα λεπτά αργότερα, έχουμε όμως την ίδια ακριβώς φάση, αλλά ο Μανούχος δεν το αντιλήφθηκε. Έπρεπε να του είχε δείξει δεύτερη κίτρινη και αποβολή!»

Όσο αφορά τώρα στην αποβολή του Βλαχομήτρου υπογράμμισε τα εξής:

«Ήταν σωστές και οι δύο κίτρινες κάρτες! Αρχικά, έχουμε περίπτωση μαρκαρίσματος από πίσω και ο κανονισμός προβλέπει κίτρινη κάρτα. Το επόμενο μαρκάρισμα είναι και αυτό σωστή κίτρινη κάρτα και σωστά αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής! Ήταν βέβαια άτυχος ο Βλαχομήτρος γιατί τον πρόλαβε ο αντίπαλός του και μετά αναγκαστικά η κίνηση του ήταν να πατήσει το πόδι του!»

Διαβάστε επίσης

Back to top button