Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Κάνει την αρχή ο Πελασγιακός!

Ξεκινάει προετοιμασία ο Πελασγιακός και το LamiaSports θα βρίσκεται εκεί!

Ξεκινάει προετοιμασία ο Πελασγιακός και το LamiaSports θα βρίσκεται εκεί!

Γράφει ο Βαγγέλης Μπιζάτος!

Κυρίες και κύριοι καλή μας χρονιά λοιπόν! Πρώτη επίσημη προπόνηση για τον Πελασγιακό μαζί με τον καθιερωμένο αγιασμό και εννοείται πως το LamiaSports θα βρίσκεται εκεί για να καλύψει την πρώτη της ομάδας.

Αύριο λοιπόν στις 17:30 θα αρχίσει η προετοιμασία του Πελασγιακού με αγιασμό για να πάει καλά η χρονιά. Στην οικογένεια της Πελασγίας βρίσκονται ήδη τρία μεταγραφικά αποκτήματα. Η πρώτη μεταγραφή είναι ο Γιάννης Σκαρμούτσος, ο οποίος θα είναι ο βασικός σέντερ φορ της ομάδας, παίκτης ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Λαμίας.

Οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές είναι γνώριμοι στην ομάδα του Πελασγιακού με τον Θανάση Παρίση να είναι ο ένας. Ο Παρίσης έχει αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Πελασγίας και έχει διατελέσει και προπονητής. Πέρυσι έπαιζε στην ομάδα του Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων και αγωνίζεται ως επιθετικός.

 

Επίσης γνωστός στην Πελασγία είναι και η τρίτη μεταγραφή καθώς ο Χάρης Μάνος αγωνιζόταν για 12 χρόνια στην «πράσινη» ομάδα. Στα πέντε από τα δώδεκα χρόνια ο Μάνος ήταν και αρχηγός ενώ αποκτήθηκε από τον Κεραυνό Βαθύκοιλου. Η θέση που αγωνίζεται είναι αυτή του αμυντικού χαφ.

Αυτοί είναι λοιπόν οι εκλεκτοί της διοίκησης μέχρι στιγμής χωρίς φυσικά να έχουν τελειώσει οι μεταγραφικές κινήσεις…

Διαβάστε επίσης

Back to top button