Άλλα αθλήματα

Ντανιέλ Τέιλορ: Από τα κελιά των φυλακών στο κλουβί του UFC (video)

Στο Λος Άντζελες υπάρχει ένα κορίτσι που το πρωί εργάζεται σε φυλακές ως βοηθός σερίφη και τα απογέυματα μπαίνει στο κλουβί για ΜΜΑ. Η Ντανιέλ Τέιλορ δεν αστειεύεται.

Με αφορμή τον επόμενο της αγώνα το Σάββατο 4/8 στο UFC 227 η Ντανιέλ Τέιλορ, αθλήτρια ΜΜΑ, μίλησε σε ξένα μέσα για την αγάπη της για τις Μεικτές πολεμικές τέχνες αλλά και για τη δουλειά της στις φυλακές ως βοηθός σερίφη.

Το πρωί εργάζεται σκληρά φορώντας τη στολή του βοηθού σερίφη σε αμερικάνικες φυλακές ενώ από το απόγευμα μέχρι και αργά τη νύχτα προπονείται. Ξεκίνησε να ασχολείται με το ΜΜΑ κάνοντας προπονήσεις στη γειτονιά της.

Με τον καιρό αναδείχθηκε σε μεγάλο ταλέντο και άρχισε να προετοιμάζεται σοβαρά για αγώνες. Ο προπονητής της Χούλιο Τράνα δήλωσε:

«Είναι απίθανο πως μπορεί και συνδυάζει δυο ζωές αυτή η κοπέλα. Το πρωί εργάζεται στις φυλακές, το απόγευμα έρχεται την προπόνηση πάντα με καθαρό μυαλό. Ξέρει να βάζει στην άκρη τα προβλήματα και είναι τρομερά πειθαρχημένη».

Ενώ συνέχισε: 

«Όταν μερικές φορές λέω σε φίλους το πρόγραμμα της, εκείνοι μένουν με το στόμα ανοιχτό για το πως καταφέρνει να τα βγάζει πέρα. Δεν ξέρουμε αν προλαβαίνει να κοιμηθεί».

Η μητέρα της όταν ερωτήθηκε για το πως έγινε η κόρη της πρωταθλήτρια ΜΜΑ είπε:

«Η κόρη μου έχει ύψος 1,52 και δουλεύει στις φυλακές με κρατούμενους. Ένιωσα την ανάγκη να τη γράψω σε κάποια γυμναστήρια να μάθει να αμύνεται αν χρειαστεί. Έτσι ξεκίνησε με κάποια μαθήματα ζιου-ζιίτσου, ενώ αργότερα έκανε πάλη. Σιγά-σιγά ήρθαν τα πρώτα τουρνουά και αργότερα κάποιοι επίσημοι αγώνες. Το ένα έφερε το άλλο».

Το Σάββατο 4/8 η Ντανιέλ Τέιλορ θα ριχτεί στη μάχη κόντρα στην Γουέλι Ζάνγκ και σε συνέντευξη που έδωσε στον ξένο τύπο είπε χαρακτηριστικά:

«Νιώθω έτοιμη. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Νιώθω πολύ καλά με τις άμυνες μου και ξέρω να προστατεύω τον εαυτό μου. Στόχος μου να κάνω τον κόσμο να με θυμάται». 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button