Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Τεσσάρα» και χωρίς να ιδρώσει η Σίτι!(vid)

Οι «πολίτες» κέρδισαν εύκολα με 4-0 την Μπράιτον.

Οι «πολίτες» κέρδισαν εύκολα με 4-0 την Μπράιτον.

PREMIΕLEAGUE-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ: 4-0

Γήπεδο: Εtihad

Εύκολο απόγευμα είχε η Σίτι κόντρα στην Μπράιτον, την οποία κέρδισε με 4-0 κι έφτασε του δέκα βαθμούς.

Η Σίτι δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Μπράιτον και μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Ζιντσένκο άνοιξε αριστερά στον Νταβίντ Σίλβα κι εκείνος γύρισε στο πέναλτι την μπάλα απ όπου ο Ντε Μπρόινε πλάσαρε για το 1-0. Στο 15’ το σουτ του Αγουέρο πέρασε μόλις έξω, όπως κι εκείνο του Νταβίντ Σίλβα στο 22’ και στο 30’ ο Ισπανός τροφοδοτήθηκε από τον Στέρλινγκ αλλά από το ύψος του πέναλτι έστειλε άουτ την μπάλα. Και τελικά στο 42ο λεπτό, ο Ντε Μπρόινε έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Αγουέρο με πλασέ από το πέναλτι έγραψε το 2-0.

Στο 51’ μετά από λάθος του Φερναντίνιο, ο Τροσάρ έκανε το σουτ αλλά αστόχησε αλλά στο 54’ ο Ζιντσένκο, Σίλβα και Αγουέρο συνδυάστηκαν όμορφα και ο Αργεντινός με σουτ έγραψε το 3-0. Στο 62’ ο Γουέμπστερ έκοψε την τελευταία στιγμή τον Μαχρέζ, ενώ στο 79’ ο Μπερνάρντο Σίλβα, 17’’ μετά την είσοδό του στο ματς, πέτυχε το 4-0’ μετά από ασίστ του Αγουέρο.

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ζιντσένκο, Λαπόρτ (37’ Φερναντίνιο), Οταμέντι, Ρόδρι, Νταβίντ Σίλβα (78’ Μπερνάρντο Σίλβα), Ντε Μπρόινε (80’ Γκιντογκάν), Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Αγουέρο

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Ράιαν, Μοντόγια, Μπερνάρντο (67’ Μάρεϊ), Νταν, Μπερν, Γουέμπστερ, Πρέπερ, Μαρτς (74’ Γκρος), Στίβενς, Τροσάρ, Μοπέι (66’ Κόνολι)

Διαβάστε επίσης

Back to top button