ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τι συμβαίνει με τον Καρλίτος και τα μεταγραφικά!

Πως θα κινηθεί μεταγραφικά ο ΠΑΣ Λαμία στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι;

Πως θα κινηθεί μεταγραφικά ο ΠΑΣ Λαμία στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι;

Αναμφίβολα αποτελεί το θέμα των ημερών στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Λαμια. Αυτό όπως όπως αντιλαμβάνεστε δεν είναι άλλο από την παραμονή ή όχι του Καρλίτος στον σύλλογο και μετά τον Γενάρη .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamianow.gr εν αντιθέσει με τα όσα γράφονται τα τελευταία 24ωρα αναφορικά με το ισχυρό ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, μέχρι και αυτή τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση στα χέρια της ομάδας για τον ποδοσφαιριστή.

Όπως τόνισε μάλιστα στέλεχος της διοίκησης στο lamianow.gr “…δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον παίκτη. Μόνο φήμες. Ίσως κάποιοι θέλουν τεχνηέντως να δημιουργήσουν και αναστάτωση στον σύλλογο . Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για τον παίκτη ο οποίος προπονείται και είναι μέλος της ομάδας μας. Και επίσης θέλει να μείνει στην ομάδα μας παρά τα όσα λέγονται και γράφονται”.

Άσχετα με το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα τις επόμενες ημέρες, αυτό που ξεκαθαρίζεται και και βγαίνει από το σημερινό ρεπορτάζ είναι πως η πρόθεση του ΠΑΣ Λαμία και της διοίκησης είναι να διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή στην διάθεση της, εκτός και αν φτάσει κάποια πρόταση που δεν θα μπορούσε να αρνηθεί λόγω οικονομικών ανταλλαγμάτων.

Άλλωστε η Λαμία το καλοκαίρι έκανε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρώσει την σπουδαιότερη μεταγραφή στην ιστορία της και ανταμείφθηκε μιας και ο παίκτης έχει αποδώσει μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα.

Μάλιστα, όπως ακούσατε στο ρεπορτάζ του Νίκου Μώκου και του Λάμπρου Αρναούτογλου στο Διπλό Μαρκάρισμα της Πέμπτης στον LamiaPolis 87,7, ο Καρλίτος προπονήθηκε κανονικά σήμερα Πέμπτη μετά από αρκετές ημέρες.

Τι γίνεται στα μεταγραφικά

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά ο Λεωνίδας Βόκολος είναι ικανοποιημένος με το ρόστερ το οποίο έχει στη διάθεση του και αυτό το οποίο αναμένεται να προταχθεί είναι κυρίως η αποχώρηση τριών με τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχει κριθεί ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Σε ότι έχει να κάνει με την ενίσχυση η ομάδα αναμένεται σίγουρα να κινηθεί για επιθετικό ποδοσφαιριστή, πιθανότατα ένα φορ, ο οποίος ενδεχομένως να αντικαταστήσει παίκτη ο οποίος θα αποχωρήσει.

Αυτή μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι και η μοναδική κίνηση ενίσχυσης στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button