Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Λέστερ και Νιουκάστλ κινούνται για τον Μαντί Καμαρά» (pic)

Για ενδιαφέρον των Λέστερ και Νιουκάστλ για τον Μαντί Καμαρά κάνει λόγο σενάριο από την Αγγλία, που θέλει τις δύο ομάδες να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του. #slgr #olympiacosfc #leicester #newcastle #MadyCamara #transfernews #PremierLeague #season2022_2023

Για ενδιαφέρον των Λέστερ και Νιουκάστλ για τον Μαντί Καμαρά κάνει λόγο σενάριο από την Αγγλία, που θέλει τις δύο ομάδες να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα από την Αγγλία φέρεται να βρίσκεται ο Μαντί Καμαρά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανάρτηση του στο Twitter, ο Άγγλος δημοσιογράφοw Πιτ Ο΄Ρούρκ Λέστερ και Νιουκάστλ είναι οι δύο ομάδες της Premier League που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Αφρικανού άσου του Ολυμπιακού.

«Η Λέστερ και η Νιούκαστλ είναι μεταξύ πολλών συλλόγων, που ετοιμάζονται να κινηθούν για τον μέσο του Ολυμπιακού, Μάντι Καμάρα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος στο ποστάρισμα του.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο άσος από την Γουινέα συμμετέχει στις προπονήσεις των Πειραιωτών, ωστόσο δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Κάρλος Κορμπεράν, για τον εντός έδρας αγώνα της Πέμπτης (25/8) απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού για τα πλέι οφ του Europa League.

Παράλληλα εκτός από τις Λέστερ και Νιουκάστλ, το όνομα του Μαντί Καμαρά έχει ακουστεί ακόμα και για ιταλικές ομάδες, καθώς επίσης και γαλλικές με μία εξ αυτών να είναι η Ρεν.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button