ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένας Τυνήσιος για τον ΠΑΣ Λαμία!(pics+vids)

Ο Ισμαΐλ Σασί θα είναι όπως όλα δείχνουν μια από τις τελευταίες μεταγραφές του ΠΑΣ Λαμία. Το LamiaSports σας παρουσιάζει το who is who του ποδοσφαιριστή.

Ο Ισμαΐλ Σασί θα είναι όπως όλα δείχνουν μια από τις τελευταίες μεταγραφές του ΠΑΣ Λαμία. Το LamiaSports σας παρουσιάζει το who is who του ποδοσφαιριστή.

Ο Ισμαΐλ Σασί  έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από Αθήνα και από Κρήτη, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι ο ΠΑΣ Λαμία.

Ποιος είναι όμως ο Τυνήσιος διεθνής ποδοσφαιριστής; Το LamiaSports σας έχει την απάντηση μέσω ενός αφιερώματος για να γνωρίζετε τα πάντα για τον Σασί.

Ισμαΐλ Σασί

Ο Ισμαΐλ Σασί έχει γενηθεί στις 24 Δεκεμβρίου του 1991 στην Τυνησία, είναι 27 ετών, έχει ύψος 1,84μ. και αγωνίζεται και ως σέντερ φορ καθώς και πίσω από τον φορ, ενώ η ταχύτητά του, του επιτρέπει να αγωνιστεί και ως δεξί εξτρέμ.

Ο Γαλλοαναθρεμένος επιθετικός, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την UA Cognac, ενώ έχει περάσει και από τις FC Mantois και την US Raon l΄Etape.

Το 2014 έφυγε για πρώτη φορά από τη Γαλλία για να αγωνιστεί στην Κύπρο και στον Οθέλλο Αθηναίου. Με τους Κύπριους έπαιξε σε 18 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Μετά από το πρώτο πέρασμά του από το Νησί, ο Σασί επέστρεψε στη Γαλλία και στην FC Mantois αλλά δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της.

Έτσι, αποφάσισε να επιστρέψει στην Κύπρο αλλά αυτή τη φορά αγωνίστηκε για λογαριασμό της ΑΕΖ Ζακακίου. Εκεί, έδωσε άλλους 16 αγώνες, σημείωσε 5 γκολ ενώ μοίρασε άλλα 3.

Οι εμφανίσεις του με την ΑΕΖΖ, τον έφερε στην πόρτα της ΑΕΛ Λεμεσού, με την οποία αγωνίστηκε από το 2017 έως το 2018.

Φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ σε 51 παιχνίδια, έστειλε τη μπάλα 8 φορές στα αντίπαλα δίχτυα ενώ έδωσε και 3 ασίστς.

Τον Ιούλιο του 2018, έρχεται στην Ελλάδα για να παίξει στην Κρήτη με τη φανέλα του ΟΦΗ. Με τους Κρητικούς αγωνίστηκε σε 22 ματς, πέτυχε 4 γκολ και είχε και 1 ασίστ.

Πλέον, είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί…

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Σασί στα ποδοσφαιρικά γήπεδα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button