Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νέο ΑΦΜ η μοναδική λύση για τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και πλέον μοναδική λύση για τους «κυανόλευκους» είναι η εύρεση ενός νέου και καθαρού ΑΦΜ.

Ο Ηρακλής δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πλέον μοναδική λύση για τους «κυανόλευκους» είναι η εύρεση ενός νέου και καθαρού ΑΦΜ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης γνωρίζει πως μια πιθανή άνοδος θα την έφερνε και πάλι αντιμέτωπη με τα χρέη των προηγούμενων διοικήσεων. Με αυτό το σκεπτικό οι «κυανόλευκοι» επέλεξαν να απέχουν από την σημερινή διαδικασία και να μην δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πλέον το μοναδικό σενάριο που θα επιτρέψει στον Γηραιό να συμμετάσχει σε κάποια κατηγορία είναι αυτό της αλλαγής ΑΦΜ. Το τελευταίο διάστημα οι φορείς του Συλλόγου έχουν επικεντρωθεί στην συγκεκριμένη λύση, έχοντας πραγματοποιήσει αρκετές συναντήσεις με ομάδες από το επίπεδο της Γ’ Εθνικής.

Μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή και ήδη τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει.

Διαβάστε επίσης

Back to top button