Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ο.Φ Ηράκλειας – Αχιλλέας Δομοκού: «Έλυσε τον γόρδιο δεσμό» ο Παπαποστόλου!(pics+vid)

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας, ο Ο.Φ Ηράκλειας υποδέχθηκε τον Αχιλλέα Δομοκού. Διαβάστε το ρεπορτάζ του LamiaSports.

Τη νίκη με σκορ 1-0 πήρε η ομάδα του Ο.Η Ηράκλειας, παίζοντας εντός έδρας κόντρα στην άκρως μαχητικό Αχιλλέα Δομοκού!

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο συνήθης ύποπτος για τον Ο.Φ.Η, ο Άλκης Παπαποστόλου! Πολλές ευκαιρίες για παραπάνω γκολ και για τις δύο ομάδες… παρόλο αυτά το 1-0 ήταν το σκορ του αγώνα!

Το ματς: 

Στο παιχνίδι καλύτερα μπήκε η ομάδα του Αχιλλέα Δομοκού, η οποία από τα πρώτα λεπτά έδειξε πως δύσκολα θα δεχθεί γκολ!

Τελικές ευκαιρίες, για κάποιο τέρμα παρόλο αυτά είχαν και οι δύο ομάδες! Το γκολ όμως δεν ερχόταν και η πίεση αυξανόταν για τους παίκτες της Ηράκλειας!

Ο Παπαποστόλου, μαζί με τον Άλλα και τον Ντεμίρη στο δεύτερο ημίχρονο «σφυροκοπούσαν» την άμυνα του Αχιλλέα, η οποία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά της, κρατούσε το μηδέν.

Σε μία από τις επιθέσεις της γηπεδούχου ομάδας, ένας από τους καλύτερους του Δομοκού, ο Κωνσταντίνος Γκιρλέμης, έκανε το πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Παπαποστόλου!

Στο 80΄λοιπόν του αγώνα και μετά απο ένα γεμάτο παιχνίδι, ο επιθετικός του Ο.Φ.Η κέρδισε τον Ντσίμα για το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ο.Φ Ηράκλειας:  Μαυράδας, Άλλα, Σακκάς, Μανταφάρας, Παπαθανασίου, Ζαλαώρας, Τσούπρας, Σταυρόπουλος, Μπαχλαβάς, Καραγιάννης, Παπαποστόλου

Αχιλλέας Δομοκού: Ντσίμας, Κουνής, Γκούβας, Αντωνόπουλος Β., Γκιρλέμης, Ντέλλος Ι., Καραχάλιος, Λελεντζής Γ., Κουτσούμπας, Σαΐτης, Ντέλλος Χ.,

Δείτε το γκολ της αναμέτρησης:

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης από το LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button