ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ρόμανιτς: «Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα… και ανεβαίνουμε συνεχώς!»

Ο Λάζαρ Ρόμανιτς, ο πρωταγωνιστής του ΠΑΣ Λαμία στις δύο πρώτες αγωνιστικές της SuperLeague 1, σχολιάζει το νέο πρωτάθλημα, την ομάδα του ενώ αποκάλυψε και τους στόχους της νέας σεζόν!

Ο Λάζαρ Ρόμανιτς, ο πρωταγωνιστής του ΠΑΣ Λαμία στις δύο πρώτες αγωνιστικές της SuperLeague 1, σχολιάζει το νέο πρωτάθλημα, την ομάδα του ενώ αποκάλυψε και τους στόχους της νέας σεζόν!

Συνέντευξη στο αθλητικό σάιτ «sport_news.gr» έδωσε ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΣ Λαμία, Λάζαρ Ρόμανιτς.

Ο 21χρονος Σέρβος αποτελεί πλέον ένα από τα πιο hot ονόματα της SuperLeague 1 και ένα πολύ σημαντικό «όπλο» για την ομάδα της Λαμίας.

Ο Ρόμανιτς, μιλώντας στο «sports_news.gr» τόνισε τους στόχους της ομάδας για φέτος, τις προσωπικές του προσδοκίες για το νέο πρωτάθλημα ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το ποδοσφαιρικό του ίδναλμα.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Σέρβου ποδοσφαιριστή:

Που και πότε ξεκίνησες την ενασχόλησή σου με το ποδόσφαιρο;

«Ξεκίνησα σε ηλικία πέντε ετών σε μία ομάδα της Σερβίας εν ονόματι Radnicki Onrenovac.»

Πως σου φάνηκε η περσινή σεζόν;

«Ήταν μία πολύ καλή σεζόν. Η ομάδα μας, η Λαμία, πήρε μία πολύ καλή θέση. Θα μπορούσαμε να πάμε και πιο ψηλά αλλά πετύχαμε τους στόχους μας.»

Πως σου φαίνεται η SuperLeague μέχρι τώρα;

«Δεν είναι ένα εύκολο πρωτάθλημα. Είναι αρκετά ανταγωνιστικό, οι ομάδες είναι αρκετές και οι περισσότερες είναι πολύ καλές, με γεμάτα ρόστερ και πολύ ποιότητα.»

Πως σου φαίνεται η Λαμία μέχρι στιγμής;

«Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, συνεχώς ανεβαίνει και αυτό βοηθάει και εμένα να εξελίσσομαι μέρα με τη μέρα.»

Ποιές είναι οι προσδοκίες της ομάδας για τη νέα σεζόν;

«Σαν ομάδα θέλουμε να πλασαριστούμε σε μία καλή θέση. Αν γίνεται και πιο ψηλά σε σχέση με πέρυσι και να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Οι προσωπικές σου προσδοκίες και στόχοι;

«Πάντα κοιτάω το παρόν!»

Ποιο κατά τη γνώμη σου είναι το καλύτερό σου γκολ;

«Έχω πολλά στο μυαλό μου! Για διαφορετικούς λόγους το καθένα εννοείται. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο συγκεκριμένο αυτή την στιγμή.»

Ποιο είναι το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα;

«Ο Ρονάλντο!»

Απόδοση κειμένου: LamiaSports

Διαβάστε επίσης

Back to top button