Άλλα αθλήματα

Λάνγκφορντ: «Μου έχει αποτυπωθεί η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα αρχή που κάνει στον Παναθηναϊκό, ενώ ανακάλεσε στη μνήμη του τον 5ο αγώνα των play off της Euroleague, Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο ΟΑΚΑ, από τη σεζόν 2011-2012. «Όσα χρόνια παίζω μπάσκετ, ποτέ δεν έχω δει αντίστοιχη ατμόσφαιρα» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Αμερικανός.

«Ήταν μια δύσκολη σεζόν πέρυσι. Είμαι ενθουσιασμένος που κάνω μια νέα αρχή και προχωράω μπροστά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, υπάρχουν πολλά συναισθήματα, τα οποία θα μπορούσα να εκφράσω, αλλά είναι μόλις η πρώτη ημέρα που είμαι εδώ. Νιώθω ανυπομονησία και είμαι έτοιμος να δουλέψω» δήλωσε αρχικά ο νεοαποκτηθείς σούτινγκ γκαρντ των «πρασίνων».

Ο Λάνγκφορντ εξέφρασε, εν συνεχεία, τον θαυμασμό του για το φίλαθλο κοινό της νέας ομάδας του, ενθυμούμενος την ατμόσφαιρα που έζησε στο ΟΑΚΑ στον 5ο αγώνα της σειράς των play off ως παίκτης της Μακάμπι: «Είχα ζήσει το ΟΑΚΑ κατάμεστο μια φορά το 2012 όταν ήμουν στη Μακάμπι, όταν ο Διαμαντίδης και ο Μάικ Μπατίστ έπαιζαν ακόμη και το παιχνίδι είχε πάει στην παράταση. Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι. Ήταν εδώ η οικογένειά μου, η σύζυγός μου, ο μάνατζέρ μου, όλοι ήταν εδώ και είχαν εντυπωσιαστεί από την ατμόσφαιρα. Όσα χρόνια παίζω μπάσκετ, ποτέ δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο. Μου έχει αποτυπωθεί στο μυαλό αυτή η εικόνα οπότε ναι, είμαι έτοιμος!».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button