FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ούτε τώρα ο Ρόμανιτς!

Μπορεί ο Λάζαρ Ρόμανιτς να κέρδισε τους πάντες στον ΠΑΣ Λαμία, από τεχνικό επιτελείο μέχρι διοίκηση παρόλο αυτά ο 19χρονος επιθετικός ούτε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται στην αποστολή.

Και δεν βρίσκεται στην αποστολή την ώρα που η ομάδα έχει θέμα στο γκολ, ο Εβγκέν Μπούτνικ είναι όπως όλα δείχνουν εκτός ομάδας και ο Χερόνιμο Μπαράλες δεν σκοράρει.

Ο Σέρβος φορ έχει δείξει και στα φιλικά του καλοκαιριού αλλά και στις προπονήσεις πως μπορεί να προσφέρει. Είναι γρήγορος και ταυτόχρονα δυνατός παρά το νεαρό της ηλικίας του. Μπορεί να παίξει σε πάνω από μια θέσεις και θα ήταν σίγουρα χρήσιμη επιλογή.

Ίσως θα έπρεπε να πάρει το «ρίσκο», αν το θεωρεί ρίσκο βέβαια και να πάρει μαζί του σε αποστολή τον Ρόμανιτς τώρα όπου ακόμη δεν έχει ενσωματωθεί στην ομάδα ο Τάσος Καραμάνος και θα υπήρχε η ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Επίσης, να τονίσουμε πως στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ το Σάββατο η ομάδα έχει ως κλασσικό επιθετικό μόλις έναν τον Μπαράλες. Ο Νίκος Τσούκαλος σπάνια παίζει στην κορυφή, πόσο μάλλον τώρα όπου λείπει ο Μπερτόλιο και τον χρειάζεται ο Τεννές στις θέσεις πιο πίσω.

Δεν κατακρίνουμε τις επιλογές του προπονητή της Λαμίας, καθώς αυτός είναι που ξέρει καλύτερα απλά επισημαίνουμε κάτι που μας έχει κάνει εντύπωση μετά από δύο αποστολές για φέτος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button