Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Κωστόπουλος: «Δικαίωση για τον Κεραυνό η Α’Φθιώτιδας /Ένα πράγμα με στεναχωρεί…»

Στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης του Κεραυνού Βαθύκοιλου για τη νέα σεζόν, ο παίκτης - προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Κωστόπουλος, μίλησε στο LamiaSports και εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το γήπεδο του συλλόγου.

Στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης του Κεραυνού Βαθύκοιλου για τη νέα σεζόν, ο παίκτης – προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Κωστόπουλος, μίλησε στο LamiaSports και εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το γήπεδο του συλλόγου.

Άρχισε την προετοιμασία του ο Κεραυνός Βαθύκοιλου ενόψει της νέας σεζόν που θα τον βρει να αγωνίζεται στην Α’ Φθιώτιδας.

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης προπόνησης, ο παίκτης και προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Κωστόπουλος μίλησε στο LamiaSports και στον Βαγγέλη Μπιζάτο, τονίζοντας την σημασία που έχει η συμμετοχή του Κεραυνού στην πρώτη κατηγορία Φθιώτιδας ενώ υπογράμμισε την δυσαρέσκειά του για τον αγωνιστικό χώρο του Βαθύκοιλου όπου το 2019 το γήπεδο είναι με χώμα.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

«Είναι δικαίωση για την ομάδα η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία. Ανεβήκαμε σαν τρίτη καλύτερη ομάδα και στόχος μας είναι να πρώτα να ευχαριστηθούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε πάθος, έχουμε θέληση, αλλά αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι το 2019 υπάρχει γήπεδο με χώμα και εννοείται ακατάλληλο για να παιχτεί ποδόσφαιρο. Εκτός των άλλων είναι ακατάλληλο για την κατηγορία που παίζουμε και είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάζουμε «σπίτι» συνεχώς.»

Διαβάστε επίσης

Back to top button