Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

«Τριάδα EURO με απόδοση 7.50»

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, σήμερα ξεκινά η 5η αγωνιστική για τα προκριματικά του Euro 2020. Αρκετές αναμετρήσεις με βαθμολογικό ενδιαφέρον για την συνεχεία, μιας και ο κλοιός στενεύει για αρκετές ομάδες. Σήμερα θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Αρμενίας με την Ιταλία, με το παιχνίδι ανάμεσα στην Ρουμανία και την Ισπανία και με το παιχνίδι της Σουηδίας με τα Νησιά Φερόε. Στο μπάσκετ και στο Fiba World Cup 2019 της Κίνας αυξάνεται το ενδιαφέρον και στο us-sportsbet.com υπάρχουν καθημερινές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων από το FIBA WORLD CUP 2019 | CHINA

ΑΡΜΕΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ 19:00

Οι Ιταλοί εκτός απρόοπτου θα τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο. Οι Αρμένιοι έχουν ελπίδες για να κατακτήσουν την δεύτερη θεση αλλά το σημερινό παιχνίδι δεν είναι must win μιας και η διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας είναι μεγάλη. Οι Ιταλοί θα κοιτάξουν λογικά να πάρουν μια επαγγελματική νίκη, απ την άλλη οι Αρμένιοι θα έχουν τον κόσμο στον πλευρό τους απέναντί σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή δύναμη. Η διάφορα στην τεχνική και η ένταση της κερκίδας ίσως σπρώξουν τους Αρμένιους να πάνε το παιχνίδι στην δύναμη. Επιλογή στην αναμέτρηση το over 3.5 κάρτες συνολικά με απόδοση 1.75.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ 21:45

H Ρουμανία κυνηγάει την Σουηδία στην δεύτερη θέση στον όμιλο. Έχουν από 7 βαθμούς και οι δύο ομάδες σε αυτές τις 4 πρώτες αγωνιστικές. Οι Ισπανοί βρίσκονται στην πρώτη θέση στον όμιλο αλλά σήμερα αντιμετωπίζουν μια ομαδα που έχει ρεαλιστικό στόχο την δεύτερη θέση αλλά και πάρα πολύ επιθετική γραμμή. Οι Ιταλόι έχουν συντελεστή τερμάτων 11-2 και οι Ρουμάνοι 11-5. Επιλογή στην αναμέτρηση το 2Χ & over 2.5 με απόδοση 2.05, μιας και οι Ρουμάνοι έχουν τις επιθετικές ικανότητες να συμβάλουν στο σκορ.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ -ΣΟΥΗΔΙΑ 21:45

Τα Φερόε βρίσκονται όπως ήταν αναμενόμενο στην τελευταία θέση του ομίλου χωρίς βαθμό με συντελεστή τερμάτων 3-12. Οι Σουηδοί θα παλέψουν μέχρι τέλους για την δεύτερη θεση με τους Ρουμάνους. Στο μεταξύ τους παιχνίδι κέρδισαν τους Ρουμάνους αλλά στον συντελεστή τερμάτων έχουν διάφορα τρία γκολ. Λογικά οι Σουηδοί θα κυνηγήσουν μια νίκη με μεγάλο σκορ για να εκμεταλλευτούν και μια πιθανή ήττα των Ρουμάνων από τους Ισπανούς για να πάρουν διαφορά στην βαθμολογία. Θα πάμε με το over 2.5 goal για την Σουηδία με απόδοση 2.10.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΑΡΜΕΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ

over 3.5 κάρτες συνολικά (1.75)

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ

2Χ & over 2.5 (2.05)

ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ -ΣΟΥΗΔΙΑ

over 2.5 goal Σουηδία (2.10)

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ :7.50

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Παίζουμε σύστημα 2-3 ή αλλιώς «Τρίξι» δημιουργώντας τέσσερις στήλες, τρεις δυάδες και μια τριάδα δηλαδή, και ποντάρουμε ισόποσα. Αν βγει έστω μια δυάδα παίρνουμε πίσω το ποντάρισμα μας. Φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα, το να παίξουμε μονό αποδεκτό είναι ο καλύτερος τρόπος πονταρίσματος.

us-sportsbet | Προγνωστικά Στοιχήματος και Αναλύσεις Αγώνων

Διαβάστε επίσης

Back to top button