Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

“Δεν εχει μονο EURO”

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, σήμερα Σάββατο και υπάρχει η μεγάλη μάχη της εθνικής μπάσκετ απέναντι στην Αμερική. Στο μπάσκετ και στο Fiba World Cup 2019 της Κίνας αυξάνεται το ενδιαφέρον και στο us-sportsbet.com υπάρχουν καθημερινές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων από το FIBA WORLD CUP 2019 | CHINA  Εκτός από τα προκριματικά του Euro 2020 έχουμε παιχνίδια στην Ισπανία και την Σεγούντα αλλά και στο MLS των ΗΠΑ. Θα ασχοληθούμε με τρία παιχνίδια σε ένα “Τρίξι” σύστημα. Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά παρακάτω.

ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ 22:00

Στο ντέρμπι των Καναρίων νήσων οι δύο ομάδες πηγαίνουν με σκοπό τους βαθμούς που θα τις ανεβάσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η Τενερίφη βρίσκεται στην 16η θέση με 3 βαθμούς και ρεκόρ 1-0-2, ενώ η Λας Πάλμας με ρεκόρ 0-2-1 και 2 βαθμούς βρίσκεται στην 18η θέση. Η προϊστορία ανάμεσα στις δυο ομάδες από το ΄16 και έπειτα μας δείχνει αρκετά γκολ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Με 4/6 over 2.5 και 5/6 g/g, και βάζοντας στην εξίσωση την ανάγκη βαθμών αλλά και την μέχρι στιγμής κακή αμυντική λειτουργιά της Τενερίφης που έχει δεχτεί 8 γκολ θα κινηθούμε με γνώμονα τα γκολ. Επιλογή το g/g με απόδοση 1.85.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

NEA ΥΟΡΚΗ – ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ 22:30

Η Νέα Υόρκη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια από τις πιο βελτιωμένες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Το Νιου Ίνγκλαντ με τον Μπρούς Αρίνα στον πάγκο έχει καταφέρει να διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο του στα φετινά playoff. H Νέα Υόρκη δεν θα έχει πρόβλημα μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας αρκεί να μην κάνει κάποιο αρνητικό σερί. Και οι δυο ομάδες σκοράρουν αλλά και δέχονται εύκολα γκολ. Επιλογή σε αυτό το παιχνίδι το 1Χ & g/g με απόδοση 1.85.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ – ΤΟΡΟΝΤΟ 02:30

Tο Σινσινάτι βρίσκεται στην τελευταία θέση του mls σχεδόν από την αρχή της σεζόν αλλά στα τελευταία παιχνίδια σκοράρει ανελλιπώς. Το Τορόντο απ την άλλη δύσκολα θα βρεθεί στα playoff αν δεν σοβαρευτεί γιατί Μόντρεαλ και Ορλάντο την “μαρκάρουν στενά” . Και οι δύο ομάδες έχουν αμυντικά κενά και νεκρά διαστήματα. To Σινσινάτι θα παραταχθεί με 2 απουσίες και 2 αμφίβολους. Το παιχνίδι είναι ένα από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει το Τορόντο όμως το Σινσινάτι παίζει πολύ απελευθερωμένα και με άγνοια κινδύνου πια. Επιλογή το 2Χ & over 2.5 με απόδοση 1.95, για τον λόγο ότι το Τορόντο χρειάζεται περισσότερο τους βαθμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

OI ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

g/g (1.85)

NEA ΥΟΡΚΗ – ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

1Χ & g/g (1.85)

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ – ΤΟΡΟΝΤΟ

2Χ & over 2.5 (1.95)

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ : 6.70

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Παίζουμε σύστημα 2-3 ή αλλιώς «Τρίξι» δημιουργώντας τέσσερις στήλες, τρεις δυάδες και μια τριάδα δηλαδή, και ποντάρουμε ισόποσα. Αν βγει έστω μια δυάδα παίρνουμε πίσω το ποντάρισμα μας. Φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα, το να παίξουμε μονό αποδεκτό είναι ο καλύτερος τρόπος πονταρίσματος.

us-sportsbet | Προγνωστικά Στοιχήματος και Αναλύσεις Αγώνων

Διαβάστε επίσης

Back to top button