ΜεταγραφέςΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ελεύθεροι ποδοσφαιριστές: Οι καλύτερες επιλογές… για όλα τα γούστα!

Τουλάχιστον μια μεταγραφή ακόμη θα κάνει ο ΠΑΣ Λαμία και οι ελεύθεροι Έλληνες που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην αγορά είναι αρκετοί. Πάρτε μια γεύση...

Τουλάχιστον μια μεταγραφή ακόμη θα κάνει ο ΠΑΣ Λαμία και οι ελεύθεροι Έλληνες που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην αγορά είναι αρκετοί. Πάρτε μια γεύση…

Έλληνες ποδοσφαιριστές: Αναλυτικά η λίστα

Τερματοφύλακες

Γιώργος Στρέζος (ετών 24): Χρόνο με τον χρόνο παίρνει ολοένα και περισσότερα ματς στα πόδια του, ωστόσο η τελευταία του σεζόν με τον ΟΦΗ δεν ήταν ικανοποιητική.

Λευτέρης Χουτεσιώτης (ετών 25): Γέννημα θρέμα των ακαδημιών του Ολυμπιακού, περίμενε υπομονετικά την ευκαιρία του στους Πειραιώτες, ωστόσο αυτή δεν ήρθε ποτέ. Έμεινε τελικά ελεύθερος.

Παναγιώτης Γλύκος (ετών 33): Μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης από το καλοκαίρι του 2007, με πάνω από 100 συμμετοχές σε επίπεδο Super League με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ναι μεν έχει τεράστια εμπειρία και θεωρείται ιδανική λύση για μικρομεσαίες ομάδες της Super League.

Φώτης Καραγκιολίδης (ετών 32): Μετά το πέρασμά του από την ΑΕΚ «καθιερώθηκε» σε ομάδες του Βόλου, έχοντας εξαιρετικές εμφανίσεις, τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με τον νεοσύστατο ΝΠΣ. Συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο του τελευταίου στη Super League.

Ελεύθεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές: Αμυντικοί

Μανώλης Τζανακάκης (ετών 27): Από τους ποδοσφαιριστές με μεγάλη πλέον, εμπειρία από τη μεγάλη κατηγορία, τόσο με τον Εργοτέλη, όσο και με τον Άρη. Εμεινε ελεύθερος στις 27 Αυγούστου και λογικά δεν θα μείνει ξεκρέμαστος.

Γιάννης Ποτουρίδης (ετών 27): Μεγάλωσε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Αγωνίστηκε σε Νοβάρα, Πανθρακικό και ΑΕΛ. Το καλοκαίρι του 2017 μεταγράφηκε στον ΟΦΗ, ωστόσο δύο χρόνια μετά αποχώρησε.

Γιάννης Στάθης (ετών 32): Με πολυετή παρουσία σε επίπεδο Super League, αλλά και Β’ εθνικής, ο Έλληνας μπακ έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Λεωνίδας Αργυρόπουλος (ετών 29): Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που αποχώρησε από τον ΟΦΗ. Ήταν σε αυτούς που είχαν πανηγυρίσει την άνοδο με τους «ασπρόμαυρος» προ διετίας.

Νίκος Παντίδος (ετών 28): Συνέφερε τα μέγιστα στην παραμονή του Καραϊσκάκη Άρτας στη Football League (νυν Super League 2) και βρίσκεται κοντά στην Παναχαϊκή.

Δημήτρης Κομεσίδης (ετών 31): Έπειτα από τρεις σερί παρουσίες στον ΟΦΗ, δεν κατάφερε να ανανεώσει την συνεργασία του και παραμένει ελεύθερος.

Γιάννης Κοντοές (ετών 33): Και όμως, ο πολύπειρος και πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Θοδωρής Τριποτσέρης (ετών 33): Βρίσκεται εδώ και καιρό σε συζητήσεις με ομάδες της Super League 2 (Καραϊσκάκης Άρτας) μετά το πέρασμά του από την ΑΕΛ.

Ανέστης Αναστασιάδης (ετών 36): Από τους πιο έμπειρους παίκτες που κυκλοφορούν ελεύθεροι, έλυσε τη συνεργασία του με τη Λαμία έπειτα από τρεις σεζόν.

Ελεύθεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές: Μέσοι

Αλέξανδρος Τζιόλης (ετών 34): Βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και επισήμως από τις 30 Αυγούστου, όταν και έλυσε το συμβόλαιό του με την Αλ Φέιχα.

Θανάσης Πέτσος (ετών 28): Ο Ελληνογερμανός ποδοσφαιριστής βρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι στη Βέρντερ Βρέμης, αλλά δεν κατάφερε να στεριώσει.

Μανώλης Παπαστεριανός (ετών 32): Με πολυετή παρουσία σε μικρομεσαίες ομάδες της Super League, έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ μετά από δύο γεμάτες σεζόν.

Σωτήρης Νίνης (ετών 29): Σε διαρκή αγωνιστική πτώση, έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Τελευταίος του σταθμός η Χάποελ Ασκελόν.

Γιώργος Κατίδης (ετών 26): Προσπαθεί να βρει μία ισορροπία και να… αράξει κάπου, αλλά δυστυχώς κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζει ομάδα. Τελευταία η τσέχικη Πρίμπραμ.

Στέργιος Τσιμίκας (ετών 25): Έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στο ξεκίνημά του με τον Πανσερραϊκό, δεν είχε ανάλογη συνέχεια στα Τρίκαλα απ’ όπου και αποχώρησε. Για όσους το σκέφτονται, ναι είναι ο αδερφός του Κώστα που παίζει στον Ολυμπιακό.

Παναγιώτης Ζορμπάς (ετών 32): Από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώριζε στη Β’ εθνική με τη φανέλα της Κέρκυρας, την οποία φόρεσε για έξι συναπτά έτη, αλλά πλέον, είναι χωρίς ομάδα.

Ελεύθεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές: Επιθετικοί

Βασίλης Κουτσιανικούλης (ετών 31): Έδωσε και κέρδισε πολλές μάχες με τη φανέλα του ΟΦΗ, αλλά τη περσινή σεζόν δεν τα κατάφερε εξίσου καλά. Βρίσκεται σε επαφές με την Παναχαϊκή.

Στέφανος Αθανασιάδης (ετών 31): Κάθε πέρσι και καλύτερα. Αδυνατεί να βρει τον καλό του εαυτό, με αποκορύφωμα τις τραγικές εμφανίσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κενάν Μπαργκάν (ετών 31): Αποτελεί αξιόπιστη λύση για κάθε ομάδα που ψάχνει το εύκολο γκολ, ωστόσο οι τελευταίες του σεζόν δεν είναι ικανοποιητικές, κάτι που συνέβη και στην ΑΕΛ.

Θωμάς Ναζλίδης (ετών 32): Από το κακό στο χειρότερο. Σε πτωτική πορεία η αγωνιστική του κατάσταση, έχει χάσει την εκρηκτικότητά του. Έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Λευτέρης Ματσούκας (ετών 29): Από τους παίκτες που πέρυσι δοκίμασαν την τύχη τους έξω. Στην πρώτη κατηγορία της Σερβίας αγωνιζόταν με την Ντιναμό Βράνιε.

Πηγή: Sportime

Διαβάστε επίσης

Back to top button