Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Νίκη με ανατροπή για την Ρωσία!

Σπουδαία νίκη μέσα στην Σκωτία πανηγύρισε η Ρωσία.

Σπουδαία νίκη μέσα στην Σκωτία πανηγύρισε η Ρωσία.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020-9ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΚΩΤΙΑ-ΡΩΣΙΑ: 1-2

Γήπεδο: Hampden Park

Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τη Ρωσία, που πέρασε με 2-1 από την έδρα της Σκωτίας κι έκανε άλμα πρόκρισης. Δύσκολα τα πράγματα για τους Σκοτσέζους.

Στο 1ο κιόλας λεπτό, το σουτ του ΜακΜπέρνι κόντραρε σε σώματα και στην επαναφορά ο  ΜακΓκίν έπιασε νέο σουτ που έξυσε το δοκάρι του Γκιλιέρμε, ενώ στο 3’ η κεφαλιά του Ντζιούμπα πέρασε μόλις έξω. Οι Σκοτσέζοι πίεσαν κι άλλο και στο 10’ ο Γκιλιέρμε έδιωξε ασταθώς μετά από γέμισμα του Φρέιζερ από αριστερά και ο ΜακΓκίν εξ επαφής πλασάρε για το 1-0. Στο 17’ ο Μάρσαλ είπε όχι σε σουτ του Ντζιούμπα αλλά στο 40’ μετά από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Ρώσο φορ που από τ πέναλτι γύρισε και πλάσαρε για το 1-1.

Στο 49’ το σουτ του Γκολόβιν πέρασε μόλις έξω, ενώ στο 54’ ο Ρόμπερτσον έβαλε σωτήρια τη προβολή σε σουτ του Φερνάντες και στο 59’ ο Γκολόβιν έκανε το γύρισμα από δεξιά, οι Ζιρκόβ και Ο’Κόνελ πήγαν  στην μπάλα κι εκείνη κατέληξε στα δίχτυα της Σκωτίας για το 1-2. Στο 64’ ο Μάρσαλ πραγματοποίησε φοβερή επέμβαση σε σουτ του Φερνάντες και στο επόμενο λεπτό οι Ρώσοι είχαν και δοκάρι με τον Οζντόεβ. Στο 72΄η κεφαλιά του Μουλγκριού πέρασε λίγο έξω και στο 73΄ο Μάρσαλ είπε όχι σε σουτ του Ζιρκόβ ενώ στο 85’ και στο 86’ ο Γκιλιέρμε σταμάτησε εντυπωσιακά τα σουτ των ΜακΜπέρνι και Κρίστι.

ΣΚΩΤΙΑ: Μάρσαλ, Ο’Ντόνελ, Ρόμπερτσον, ΜακΤόμινεϊ (78’ Φίλιπς), Μουλγκριού, Φρέιζερ, ΜακΓκρέγκορ, ΜακΜπέρνι, ΜακΓκίν (61’ Κρίστι), Κούπερ, Φόρεστ (61’ ΜακΛίν)

ΡΩΣΙΑ: Γκιλιέρμε, Σεμένοβ, Ιόνοβ (80’ Ερόκιν), Ζιρκόβ, Ντζίκια, Κουντριάσοβ, Φερνάντες, Οζντόεβ, Ντζιούμπα, Γκολόβιν (89’ Αχμέντοβ), Ζόμπνιν (66’ Μπαρίνοβ)

Διαβάστε επίσης

Back to top button