Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στον Απόλλων Λάρισας ο Μπαστακός! (pics)

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Μπαστακού!

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Μπαστακού!

Διαβάστε την ανακοίνωση:

ALFC – ONLY BLUE TEAM 2019:
ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει επίσημα την μεταγραφή του γνωστού υψηλόσωμου Έλληνα κυνηγού, Μιχάλη Μπαστακού.

Ο Μπαστακός βρέθηκε στην Λάρισα με τον εκπρόσωπο του, μάνατζερ Γιώργο Κολοβό (η παρακάτω φωτό) και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους “κυανόλευκους” στα γραφεία της ΠΑΕ.

Τον Μιχάλη Μπαστακό παρουσίασε ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, ευχόμενος στον Έλληνα φορ, να είναι γερός και να πετύχει πολλά γκολ με την φανέλα του Απόλλωνα.

Ο Μιχάλης Μπαστακός που θεωρείται ένας από τους καλύτερους σέντερ φορ της ηλικίας του, γεννήθηκε στην Καλαμάτα (27/7/1996).

Ξεκίνησε να παίζει στις Ακαδημίες του ΑΟ Φαραί (Μεσσηνίας).

Σε ηλικία 15 ετών, εντάχθηκε στις Κ-15, Κ-17 και Κ-20 του Ατρομήτου Αθηνών, όπου στην συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο στην επαγγελματική ομάδα.

Επόμενο βήμα στην καριέρα του ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ως δανεικός τον Ιανουάριο του 2017 (Super League), επέστρεψε στον Ατρόμητο το καλοκαίρι 2017 (Super League) και τον Ιανουάριο του 2018 πήρε μεταγραφή για τον Άρη Θεσσαλονίκης,.

Κατά την περσινή περίοδο αγωνίσθηκε στην Παναχαϊκή.

Έχει αγωνισθεί στην Εθνική Ελλάδος Κ-19 (Ελπίδων).

Μιχάλη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button