Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Παράθυρο» για απόκτηση ελεύθερου στην ΑΕΚ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτήσει ελεύθερο παίκτη η ΑΕΚ από την δεξαμενή των ελεύθερων παικτών. #slgr #aekfc #transfernews #free_agents #season2022_2023

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτήσει ελεύθερο παίκτη η ΑΕΚ από την δεξαμενή των ελεύθερων παικτών. #slgr #aekfc #transfernews #free_agents #season2022_2023

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε βράδυ της Πέμπτης με την ΑΕΚ να κλείνει στην τελευταία μέρα της προθεσμίας τον Πάολο Φερνάντες για τον Ιανουάριο. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν συνολικά οκτώ προσθήκες, εννιά αν συμπεριληφθεί σε αυτές και του Ισπανού μεσοεπιθετικού από τον Βόλο, καλύπτοντας τις βασικές της ανάγκες.

Πάντως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάποια επιπλέον κίνηση από την «δεξαμενή» των ελεύθερων, από την οποία πλέον θα μπορούν οι ομάδες να ενισχυθούν ως το τέλος του μήνα. Χωρίς αυτό να είναι το πιο πιθανό σενάριο. Αν κριθεί από την τεχνική ηγεσία αναγκαία κάποια έξτρα ενίσχυση και βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κίνηση.

Όπως για παράδειγμα στη θέση του αριστερού μπακ, όπου πάντως ο Ματίας Αλμέιδα εμπιστεύεται απόλυτα τον Εχσάν Χατζισαφί. Στην αγορά υπάρχουν κάποιες αξιόλογες λύσεις, από τον 32χρονο Άγγλο Ντάνι Ρόουζ για τον οποίο υπήρχε φημολογία που δεν επιβεβαιώθηκε, μέχρι τον 31χρονο Γαλλοαλγερινό Φαουζί Γκουλάμ, τον 28χρονο Ολλανδό Τζέτρο Βίλεμς ή ακόμη και τον 33χρονο Ισπανό και πρώην κιτρινόμαυρο Ντίντακ Βιλά που αποχώρησε από την Εσπανιόλ.

Πάντως, οποιαδήποτε πιθανή προσθήκη δεν θα αφορά σε παίκτη που είναι ελεύθερος για μήνες, δεν έχει κάνει προετοιμασία και θα χρειαστεί 1-2 μήνες για να έρθει σε έναν επαρκή αγωνιστικό ρυθμό. Άλλωστε, με τη διακοπή λόγω Μουντιάλ για 40 μέρες το Νοέμβριο και τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να αρχίζει αμέσως μετά, υπάρχει και τον Ιανουάριο η δυνατότητα να γίνουν διορθωτικές κινήσεις.

Στο μεταξύ, σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (20:00). Εκτός μάχης είναι σίγουρα ο Τσούμπερ, δύσκολα θα μπει στην αποστολή ο Γιόνσον που πάντως απέφυγε τη θλάση, ενώ αντίθετα διαθέσιμος θα είναι ο Αραούχο, έστω κι αν δεν είναι βέβαιο ότι θα παίξει από την αρχή, με τους Γκαρσία και Φαν Βέερτ να διεκδικούν θέση.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button