Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

«Τριάδα με γκολ»

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, τα προκριματικά για το EURO του 2020 αλλά και για το ΕURO u21 συνεχίζονται. Επιλογή και σήμερα μια τριάδα σε “Τρίξι” και από τις δύο διοργανώσεις. Πάμε παρακάτω να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά τα παιχνίδια.

ΑΓΓΛΙΑ U21 – ΚΟΣΟΒΟ U21 21:45

H Αγγλία θα αντιμετωπίσει στη έδρα της την ομάδα του Κοσοβου με σκοπό την νίκη που θα την φέρει στην κορυφή του ομίλου. Οι Κοσοβάροι απο την άλλη έχουν κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα με 2 νίκες απέναντι στην Τουρκία στην έδρα τους με 3-1 και εκτός με την Ανδόρα με 4-0. Οι Άγγλοι κέρδισαν την Τουρκία δύσκολα με 2-3 εκτός έδρας. Το Κόσοβο εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής επιθετικά ενώ οι Άγγλοι όπως και στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχουν νε μεν πολύ καλή επιθετική συμπεριφορά αλλά αμυντικά έχουν αρκετά κενά. Επιλογή στην συγκεκριμένη αναμέτρηση το g/g με απόδοση 2.00.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ 21:45

Oι Πολωνοί ηττήθηκαν με 2-0 από την Σλοβενία εκτός έδρας μια ήττα που δεν τους κόστισε και τόσο μιας και παραμένουν στην κορυφή του 7ου ομίλου με 12 βαθμούς. Οι Αυστριακοί διέλυσαν με 6-0 την Λετονία και βρίσκονται στην 2η θεση του ομίλου.Τα 6 γκολ απέναντι στην Λετονία της δίνουν καλή διαφορά τερμάτων απέναντι στην τρίτη Σλοβενία. Οι Αυστριακοί θα προσπαθήσουν τουλάχιστον να μην ηττηθούν από τους Πολωνούς σήμερα. Από την άλλη οι γηπεδούχοι δύσκολα να επαναλάβουν δεύτερη σερί άσχημη εμφάνιση. Επιλογή το g/g στην αναμέτρηση  με απόδοση 1.85 μιας και οι δυο ομάδες έχουν σοβαρό κίνητρο.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ 21:45

Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες, οι Σλοβάκοι προέρχονται από βαριά ήττα με 4-0 από την Κροατία στην έδρα τους. Η Ούγγροι είχαν ηττηθεί με 2-0 εκτός από την Σλοβακία τον Μάρτιο και θέλουν την ρεβάνς αλλά και τους βαθμούς που θα τους διατηρήσουν στην πρώτη θέση. Το παιχνίδι έχει τις προϋποθέσεις για ντέρμπι και οι δυο ομάδες χρειάζονται την νίκη για διαφορετικούς λόγους και η ανάγκη για σκορ θα τις κάνει επιθετικές. Επιλογή και εδώ το g/g με απόδοση 1.90.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΑΓΓΛΙΑ U21 – ΚΟΣΟΒΟ U21

g/g (2.00)

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ

g/g (1.85)

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ

g/g (1.90)

AΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ: 7.00

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Παίζουμε σύστημα 2-3 ή αλλιώς «Τρίξι» δημιουργώντας τέσσερις στήλες, τρεις δυάδες και μια τριάδα δηλαδή, και ποντάρουμε ισόποσα. Αν βγει έστω μια δυάδα παίρνουμε πίσω το ποντάρισμα μας. Φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα, το να παίξουμε μονό αποδεκτό είναι ο καλύτερος τρόπος πονταρίσματος.

us-sportsbet | Προγνωστικά Στοιχήματος 

Διαβάστε επίσης

Back to top button