ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ – ΠΑΣ Λαμία: Τους συνδέουν… αρκετοί!(pics)

Βρισκόμαστε προ των πυλών της επανέναρξης του πρωταθλήματος της SuperLeague 1 και της 3ης αγωνιστικής και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης του ΠΑΣ Λαμία με την ΑΕΚ.

Βρισκόμαστε προ των πυλών της επανέναρξης του πρωταθλήματος της SuperLeague 1 και της 3ης αγωνιστικής και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης του ΠΑΣ Λαμία με την ΑΕΚ.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 21:30 και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σε μία ακόμη δύσκολη αναμέτρηση για τους παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου.

Το LamiaSports τώρα, όπως κάνει πριν από κάθε αγώνα της Λαμίας θα σας βάλει στο κλίμα με pre game αφιερώματα. Σήμερα θα δούμε τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν ή ακόμη φορούνε τη φανέλα των δύο ομάδων και κατά συνέπεια «συνδέουν» ποδοσφαιρικά τους δύο συλλόγους.

Αυτή την στιγμή στο ρόστερ της ΑΕΚ, ανήκει ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε και τίμησε τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία. Ο λόγος για τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο

Τον Ιούλιο του 2015 ο Βασιλαντωνόπουλος έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλων Σμύρνης και η ΑΕΚ τον έκανε δικό της. Αφού αγωνίστηκε έναν χρόνο δανεικός στη Βέροια, ο δεξιός μπακ το 2017 φοράει τη φανέλα της Λαμίας για δύο συνεχόμενες χρονιές, συμπληρώνοντας 63 συμμετοχές, 3 γκολ και 7 ασίστ.

Πλέον, έχει επιστρέψει στην Ένωση και ο Νίκος Κωστένογλου, σε σχέση με τον Μιγκέλ Καρντόσο, τον υπολογίζει κανονικά.

Και περνάμε τώρα στους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη Λαμία, αλλά στο παρελθόν έχουν περάσει και από την ομάδα της Αθήνας.

Πρώτος, ο Βασίλης Πλιάτσικας.

Από το 2005 έως το 2009 ο Πλιάτσικας αγωνιζόταν για λογαριασμό της ΑΕΚ, παίζοντας σε 49 παιχνίδια με τον «Δικέφαλο».

Μετά από μία αρκετά μεγάλη περιπλάνηση, ο Έλληνας αμυντικός επέστρεψε στην Ελλάδα και από τον Ιούλιο του 2018 φοράει τα «μπλε» της Λαμίας. έχοντας συμπληρώσει 27 συμμετοχές.

Δεύτερος, ο Άνταμ Τζανετόπουλος.

Από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού ξεκίνησε, πήγε στην ομάδα Κ19 της Νίκη Βόλου και το 2013 κάνει το μεγάλο βήμα και φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Συνολικά, την φόρεσε σε 47 παιχνίδια, έχοντας και 3 γκολ ενώ αγωνίστηκε και ως δανεικός σε Ηρακλή και ως ελεύθερος στον Απόλλων Σμύρνης.

Τον Γενάρη του 2019 ο Τζανετόπουλος έρχεται στη Λαμία για να αγωνιστεί στην τοπική ομάδα… παρόλο αυτά επίσημο ντεμπούτο δεν έχει κάνει ακόμη.

Τρίτος και τελευταίος ο Δημήτρης Ανάκογλου

Και ολοκληρώνουμε το σημερινό αφιέρωμά μας, με τον Δημήτρη Ανάκογλου.

Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής έπειτα από μερικές εξαιρετικές χρονιές με την ομάδα του Πανσερραϊκού, κέρδισε ένα συμβόλαιο στην ΑΕΚ, όπου μετακομίζει το 2013.

Φόρεσε την «κιτρινόμαυρη» φανέλα 44 φορές, έχοντας 5 γκολ και 2 ασίστ, ενώ το καλοκαίρι του 2019 έρχεται ως ελεύθερος στον ΠΑΣ Λαμία.

Ακόμη δεν έχει ντεμπούτο, αλλά σίγουρα παραμένει ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της «κυανόλευκης» ομάδας.

BONUS TRACK!

Μπορεί να μην είναι ποδοσφαιριστής, αλλά ο Κώστας Παρούσης πέρυσι ανήκε στο τεχνικό τιμ του ΠΑΣ Λαμία, όντας συνεργάστης του Μάκη Χάβου. Φέτος, αρχικά μετακόμισε στις ακαδημίες της ΑΕΚ, αλλά από την ημέρα που ανέλαβε ο Νίκος Κωστένογλου την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, ο πρώην «κυανόλευκος» γυμναστής ανήκει στην πρώτη ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button