ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Διορία μέχρι αύριο σε Κλέιτον από Λαμία!

Αυξάνονται οι πιθανότητες έναρξης συνεργασίας ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον Σίλβα Κλέιτον. Συγκεκριμένη πρόταση από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Αυξάνονται οι πιθανότητες έναρξης συνεργασίας ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον Σίλβα Κλέιτον.

Ο ΠΑΣ Λαμία έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Σίλβα Κλέιτον και όπως αναφέρει το δημοσίευμα του gazzetta.gr η διορία που έχει ζητήσει ο ποδοσφαιριστής για να απαντήσει… τελειώνει αύριο.

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Διορία το αργότερο ως την Τετάρτη (11/09) ζήτησε από τη Λαμία ο Κλέιτον, ώστε να απαντήσει στην πρότασή της για να ενταχθεί στο ρόστερ της για τη σεζόν 2019/20, με τις πιθανότητες να αποκτηθεί να αυξάνονται.

Οι «κυανόλευκοι» ενδιαφέρθηκαν για τον 36χρονο Βραζιλιάνο ως μια πιθανή λύση για τη θέση πίσω από τον επιθετικό, κάνοντάς του πρόταση να αγωνιστεί στην ομάδα τους.

Ο Κλέιτον άκουσε με προσοχή όσα είχαν να του πουν οι Φθιωτοί, που τον υπολογίζουν ως εναλλακτική λύση και βασίζονται στην ποιότητά του, γι’ αυτό και προσπερνούν το θέμα της ηλικίας και της φυσικής κατάστασης.

Ο ίδιος φαίνεται να το σκέφτεται σοβαρά και διεμήνυσε στη διοίκηση ότι θα τους απαντήσει σήμερα βράδυ ή το αργότερο ως την Τετάρτη.

Έτσι όπως όλα δείχνουν το «τοπίο» θα ξεκαθαρίσει σύντομα, με τις πιθανότητες πάντως να υπάρξει αίσιο τέλος να είναι πολλές.

Διαβάστε επίσης

Back to top button