Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

«Δυο U21 Βόμβες»

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, συνεχίζονται σήμερα οι αγώνες για τα προκριματικά του EURO 2020 των ανδρών αλλά σήμερα έχουμε δράση και στα προκριματικά του EURO 2020 U21.

Με δύο παιχνίδια από τα προκριματικά του EURO 2021 U21 θα ασχοληθούμε σήμερα. Πάμε να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά παρακάτω.

ΔΑΝΙΑ U21 – ΡΟΥΜΑΝΙΑ U21 19:30

Η Δανία δεν τα πήγε καλά στo EURO φέτος το καλοκαίρι, μια διοργάνωση από κάθε άποψη δύσκολη και απαιτητική μιας και φάνηκε ότι δεν υπάρχουν φαβορί. Οι Ρουμάνοι από την άλλη τα πήγαν εξαιρετικά έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά όπου και αποκλείστηκαν από την Γερμανία με 4-2. Οι Δανοί από την άλλη δεν κατάφεραν να περάσουν τον όμιλο μιας και στο EURO 2019 που φιλοξενήθηκε στα γήπεδα της Ιταλίας περνούσαν μόνο οι πρώτοι των τεσσάρων ομίλων κατευθείαν στα ημιτελικά. Θεωρώ πως η Ρουμανία θα συνεχίσει το επιθετικό στυλ που έχει σαν ομάδα όπως μας έδειξε στην πρόσφατη διοργάνωση ακόμη και αν άλλαξαν κάποιοι παίχτες. Επιλογή το 2Χ & over 2.5 με απόδοση 4.20.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΒΕΛΓΙΟ U21 – ΒΟΣΝΙΑ U21 19:00

To δεύτερο παιχνίδι και αυτό με ρίσκο είναι ανάμεσα στο Βέλγιο και την Βοσνία. Το Βέλγιο δεν τα πήγε καθόλου καλά στο πρόσφατο Euro. Τερμάτισε στην τελευταία θέση του πρώτου ομίλου χωρίς βαθμό και με παθητικό 8 τέρματα. Η Βοσνία δεν κατάφερε να προκριθεί στα τελικά αλλά ξεκίνησε φέτος με ένα εντυπωσιακό 4-0 απέναντι στην Μολδαβία για τον πρώτο της αγώνα σε αυτή την προκριματική φάση. Δεν μπορεί να άλλαξαν και πολλά σε λίγους μήνες στο στρατόπεδο των Βέλγων και θα ρισκάρουμε με το over 1.5 goal για την Βοσνία με απόδοση 3.90. Το Βέλγιο δέχτηκε στα 7 τελευταία του χρονικά παιχνίδια 17 γκολ, 2.4 μ.ο οπότε το να σκοράρουν πάνω από μια φόρα οι Βόσνιοι στην απόδοση 3.90 είναι value bet.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΔΑΝΙΑ U21 – ΡΟΥΜΑΝΙΑ U21

2x & over 2.5 (4.20)

ΒΕΛΓΙΟ U21 – ΒΟΣΝΙΑ U21

over 1.5 goal για την Βοσνία (3.90)

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΥΑΔΑΣ : 16.40

Διαβάστε επίσης

Back to top button