FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δημούτσος: «Είναι σημαντικό για την ομάδα να έχει κόσμο το γήπεδο»

Στην σημασία που έχει ο κόσμος και το κατά πόσό γεμάτο θα είναι το ΔΑΚ Λαμίας αναφέρθηκε ο Ελίνι Δημούτσος σε δηλώσεις του, αμέσως μετά το παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με τον Πανιώνιο.

Ο Έλληνας μέσος τόνισε την σημασία που έχει η στήριξη του κόσμου στην ομάδα, αλλά και το σημαντικότερο από αυτό είναι να παίζουν αυτοί καλά για να φέρνουν τους οπαδούς στις εξέδρες.

Πιο αναλυτικά σχολίασε τα εξής:

Για την εικόνα της ομάδας στο φιλικό:

«Αυτό είναι το σημαντικό το να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να φέρνουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Η ανταμοιβή για όλο αυτό είναι να είναι γεμάτο το γήπεδο, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να έχεις τον κόσμο κοντά σου. Θεωρώ ότι δουλεύουμε πάρα πολύ καλά, η ομάδα σε όλα της τα φιλικά έχει ένα πολύ καλό πρόσωπο, ωστόσο δεν παύει να είναι φιλικά παιχνίδι. Έχουμε την ποιότητα όμως και τους ποδοσφαιριστές και με την δουλειά που κάνουμε πιστεύω πως θα ανταπεξέλθουμε πάρα πολύ καλά, στο πρωτάθλημα.

Για το ότι δεν έχει γίνει ακόμη η κλήρωση και δεν έχει παρθεί απόφαση για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα:

«Εντάξει, για έναν ξένο είναι πρωτόγνωρο αλλά για εμάς που ζούμε τόσα χρόνια εδώ δεν μας φαίνεται παράξενο. Εδώ και κάποια χρόνια δεν εχει ξεκινήσει σωστά το πρωτάθλημα. Τι να πω τώρα; Μακάρι να είναι όλα για καλό».

Ένα μήνυμα προς κόσμο της Λαμίας:

«Θα παίζουμε και θα δίνουμε το 100% του εαυτού μας για να τον φέρουμε κοντά μας, καθώς είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είναι γεμάτο το γήπεδο».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button