Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Έσπερος Λαμίας BC fan club: Συνεχίζουμε το νέο έτος 2020 με «βάρκα την ελπίδα»!

Πρώτος αγώνας για το 2020 για τον Έσπερο Λαμίας... και πρώτη ανάλυση αγώνα από το fan club.

Συνεχίζουμε το νέο έτος 2020 με «βάρκα την ελπίδα».

Φίλες και φίλοι του μπασκετικού, ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ…

Την πρώτη Κυριακή του νέου έτους 05 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020, η ομάδα μας αγωνίζεται στο Χαλκιοπούλειο Λαμίας και ώρα 17:00μμ ,με την ομάδα του Α.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ Χαλκιδικής.

Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει, μετά την σύντομη διακοπή λόγω των εορτών και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την πολύ καλή ομάδα του ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ.

Η ομάδα της Χαλκιδικής έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία μέχρι σήμερα και βρίσκεται πιο ψηλά στην βαθμολογία από την ομάδα μας.

Το έμψυχο υλικό της αποτελείται , από ένα κράμα έμπειρων παικτών με παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες και νέους φιλόδοξους παίκτες, προερχόμενους από μεγαλύτερους συλλόγους της πόλης Θεσσαλονίκης.

Η στόχευση τους για μια πολύ καλή πορεία , τους οδηγεί στην Λαμία και προσδοκούν από μεριά τους να στεφτούν νικητές του εκτός έδρας παιχνιδιού.

Η ομάδα μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ξεκινώντας το νέο έτος, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την καθιέρωσή μας στην Β΄ΕΘΝΙΚΗ Κατηγορία, με όραμα την σταθερή φιλοσοφία ανάπτυξης του basketball ,στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής θα το αντιμετωπίσουμε συγκεντρωμένοι ,με την ελπίδα για μία καλή εμφάνιση ,που θα ικανοποιήσει τους φίλους του αθλήματος.

Με την έλευση του νέου έτους προτρέπουμε τους συνεπείς φιλάθλους μας, τους πολλούς μικρούς χορηγούς και τους φορείς της πόλης να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα μας , με όποιον τρόπο οι ίδιοι νομίζουν και μπορούν.

Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και με την συμπαράσταση όλων ,πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε.

Οι ευχές μας σε όλους για καλή χρονιά και Σας περιμένουμε την Κυριακή στο Χαλκιοπούλειο.

…Καλό μας παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Back to top button