Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Στην Κύμη ο Τέιλορ!

Οι Κουμιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ για τον επόμενο χρόνο, επικυρώνοντας τη συμφωνία των δύο πλευρών στην αρχή της εβδομάδας.

Ο 25χρονος ψηλός είναι απόφοιτος του Κάνσας και αγωνίστηκε πέρυσι για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη με τους Ρέντβελ Γκάνερς της Αυστρίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

«Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Αμερικάνο αθλητή Jamari Traylor και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου μας!

Ο Traylor είναι 25 χρονών, έχει ύψος 2.03 μ. και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Πέρυσι το καλοκαίρι αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Kansas και αμέσως μετά αναζήτησε τον πρώτο του επαγγελματικό σταθμό. Αυτός ήταν οι πρωταθλητές Αυστρίας Redwell-Gunners, που του έδωσαν τη θέση του βασικού τους σέντερ και μαζί την ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητες του επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Πράγματι, με τη φανέλα των Redwell-Gunners ο Traylor πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, καθώς έπαιξε σε 40 αναμετρήσεις του αυστριακού πρωταθλήματος και αναδείχτηκε πρώτος ριμπάουντερ της ομάδας του με 7 μ.ο., πρώτος στα μπλοκ με 1,5 μ.ο., ενώ σημείωνε και 10,2 πόντους ανά παιχνίδι.

Παράλληλα, αγωνίστηκε και στο Europe Cup, όπου είχε 9,1 πόντους και 6,3 ριμπάουντ μ.ο., όσο και στο αυστριακό πρωτάθλημα.

Η καλή παρουσία του Jamari Traylor στο αυστριακό πρωτάθλημα προκάλεσε το ενδιαφέρον του κόουτς Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος τον επέλεξε ως το δεύτερο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Κύμης, αφού είχε προηγηθεί ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Ο προπονητής της ομάδας, μαζί με τη διοίκηση, εργάζονται πυρετωδώς, με σκοπό να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τις υπόλοιπες θέσεις του ρόστερ, έτσι ώστε ο ΓΣ Κύμης να παρουσιαστεί πανέτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button